Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Ποιος μπορεί να αντισταθεί στο χαλβά τον σιμιγδαλένιο της μαμάς;Κανείς! Η κλασσική συνταγή του1,2,3,4 και κάποιες εναλλακτικές αν βαρεθήκατε και θέλετε να[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΜοσχοβολάει μέλι και πορτοκάλι!!Είναι πολύ ελαφρύς γεμάτος άρωμα και γεύση !! Υλικά 3/4 της κούπας λάδι ελαφρύ η σησαμέλαιο 1 κούπα σιμιγδάλι χονδρό 1 κούπα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠοτέ άλλοτε το muffin δεν είχε πιο μεσογειακό και ελληνικό ταμπεραμέντο! Α, είναι και νηστίσιμο... Ο Σεφ Νίκος Κατσάνης, που έχει εξελίξει τη χρήση του χαλβά,[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΧαλβάς σιμιγδαλένιος,σοκολατένιος ,σισαμένιος πορτοκαλενιος!!! Υλικά: 3/4 ποτηριού λάδι Παρθένο Σησαμελαιο, 2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό, 3 ποτήρια ζάχαρη,[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr(photo: Κική Τριανταφύλλη) Χαλβάδες έχουμε πολλούς, Με ένα κλικ εδώ , θα τους βρείτε όλους σε κάθε δυνατή παραλλαγή. Ωρα όμως είναι να δοκιμάσετε και τον[...]
Πηγή: bostanistas.grΈφυγα απ’ το μεσημεριανό κάλεσμα με τους σαρακοστιανούς μεζέδες, πριν το επιδόρπιο. Στην έξοδο, μετά την σέλφι με την Ιωάννα, μου έδωσαν μια ψάθινη καλαθούνα[...]
Πηγή: pandespani.com3/4 νεροπότηρου σησαμέλαιο 2 κ.σ. βούτυρο πρόβειο 2 νεροπότηρα χονδρό σιμιγδάλι 3 νεροπότηρα ζάχαρη 2 νεροπότηρα νερό 2 νεροπότηρα γάλα φρέσκο 2[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜια συνταγή για κέικ υγιεινή όλο γλύκα!! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Κέικ Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 200γρ. χαλβά, 100γρ.ζάχαρη (εγώ βάζω καστανή)[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΜΑ Κόβουμε τον χαλβά σε μικρά κομμάτια. Τον βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με το ταχίνι και το σησαμέλαιο και πολτοποιούμε πολύ καλά.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr3/4 νεροπότηρου σησαμέλαιο 2 κ.σ. βούτυρο πρόβειο 2 νεροπότηρα χονδρό σιμιγδάλι 3 νεροπότηρα ζάχαρη 2 νεροπότηρα νερό 2 νεροπότηρα γάλα φρέσκο 2[...]
Πηγή: cooktherapy.grΟ χρόνος κυλά...το Πάσχα πλησιάζει και η νηστεία καλά κρατεί για αρκετό κόσμο!!! Διαβαίνοντας το μονοπάτι των αναμνήσεων, πηγαίνω προς τα πίσω... στα χρόνια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ Ξεπαγώνουμε την σφολιάτα και κόβουμε δίσκους διαμέτρου 10 εκατοστών. Θρυμματίζουμε τον χαλβά και τον ανακατεύουμε με το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΗ παραδοσιακή συνταγή του σιμιγδαλένιου χαλβά είναι μια απλή αριθμητική πρόοδος που δεν την ξεχνάς με τίποτα. 1:2:3:4. Δηλαδή 1 ποτήρι ελαιόλαδο, 2 ποτήρια[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά σιμιγδάλι: 1 ποτήρι χοντρό & 1 ποτήρι ψιλό λάδι: 1 ποτήρι σησαμέλαιο ή ελαιόλαδο κανέλα σε σκόνη: λίγη καρύδια ή αμύγδαλα: προαιρετικά Για το σιρόπι[...]
Πηγή: icookgreek.comΟ χρόνος κυλά...το Πάσχα πλησιάζει και η νηστεία καλά κρατεί για αρκετό κόσμο!!! Διαβαίνοντας το μονοπάτι των αναμνήσεων, πηγαίνω προς τα πίσω... στα χρόνια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔημιουργήστε ευφάνταστα κουλουράκια γεμιστά με Μακεδονικό Χαλβά και καρύδι. Υλικά: 200 ml ρετσίνα ή κρασί λευκό 400 ml Παρθένο Σησαμέλαιο 20 γρ. μπέικιν[...]
Βάζουμε κάτω από ένα τσέρκι αντικολλητικό χαρτί και κόβουμε τον χαλβά με γεύση βανίλια σε λεπτές φέτες. Τις βάζουμε στο τσέρκι πιέζοντάς τες, φτιάχνοντας μια[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr