Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βάζουμε κάτω από ένα τσέρκι αντικολλητικό χαρτί και κόβουμε τον χαλβά με γεύση βανίλια σε λεπτές φέτες. Τις βάζουμε στο τσέρκι πιέζοντάς τες, φτιάχνοντας μια βάση. Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε τον χυμό πορτοκαλιού. Τον ρίχνουμε πάνω από την τεμαχισμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να ομο [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο glykes-alchimies.gr