Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Το τέλειο επιδόρπιο, το φτιάχνουν στα μαγαζιά της Βόρειας Ελλάδας. Πανεύκολο και κάτι διαφορετικό απο τον συνηθισμένο χαλβά... Τι χρειαζόμαστε: Χαλβά[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1/2 κούπα ελαιόλαδο 1/2 κούπα ρακή 1/2 κούπα ζάχαρη 1 κούπα χυμό πορτοκαλι ξύσμα πορτοκαλιού 250 γραμμάρια χαλβά του Μπακάλη 5 κούπες αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: cookpad.com/gr4 ποτήρια νερό 1,5 ποτήρι νερού ελαιόλαδο 2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό 2,5 κούπες καστανή ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα 1 ξύλο κανέλας 1 πορτοκάλι (τη[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κούπα ηλιέλαιο 2 κούπες σιμιγδάλι 1 κούπα ζάχαρη 2 φακέλους φρουί ζελέ λεμόνι 4 κούπες καυτό νερό ξύσμα από ένα λεμόνι Οδηγίες 15 Minutes Βάζουμε το λάδι να[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 πακετο σιμιγδάλι χοντρό 1 ποτήρι του νερου λάδι Σιροπι 2 ποτηρια νερού ζαχαρη 3 ποτηριά νερό 1 ξύλο κανέλας Οδηγίες 20 Minutes Ξεκινάμε πρώτα από το σιρόπι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ.σιμιγδάλι χοντρό 8 ποτήρια νερό 4 ποτήρια ζάχαρη 1 φάκελο ινδοκάρυδο 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο 1 βανίλια Οδηγίες Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 συσκευασία σιμιγδάλι 0.5 ποτήρι ελαιόλαδο 0.5 ποτήρι ηλιέλαιο 1 ξυλάκι κανέλα το ξύσμα και το χυμό από ένα πορτοκάλι 3 κούπες ζάχαρη 1 κουταλιά του γλυκού[...]
Πηγή: cookpad.com/gr6 φλ. φρέσκο χυμό πορτοκαλιού 400 γρ. ζάχαρη 250 γρ. σιμιγδάλι χονδρό ξύσμα από 3 πορτοκάλια ξύσμα από 1 λάιμ 10-12 στήμονες κρόκου Κοζάνης λίγο εσάνς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈφαγα για πρώτη φορά αυτό το χαλβά στη Γαστούνη Ηλείας, όταν τον έφερε στο σχολείο μια συναδέλφισσα για να μας κεράσει, και έκτοτε τον φτιάχνω πάντα έτσι![...]
Πηγή: cookpad.com/grΌταν ήμουν μικρή υπήρχε ένας κύριος που ερχόταν γύρω στις 3 το απόγευμα με ένα ποδήλατο που είχε ένα τεράστιο καλάθι μπροστά και πουλούσε χαλουβά (κυπριακά ο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑρωματικός και δροσερός χαλβάς για όλες τις ώρες. Τι χρειαζόμαστε: 2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό 1 ποτήρι σπορέλαιο Για το σιρόπι 3 ποτήρια ζάχαρη 5 ποτήρια νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ κλασικός χαλβάς με σιμιγδάλι, αλλά χωρίς καμία λιπαρή ουσία! Βγαίνει το ίδιο γευστικός, αλλά πολύ πιο ελαφρύς! Τι χρειαζόμαστε: 2 ποτήρια και κάτι σιμιγδάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν νομίζατε μέχρι τώρα οτι ο τέλειος χαλβάς γίνεται με τις γνωστές αναλογίες 1-2-3-4, κάνατε λάθος... Τι χρειαζόμαστε: Για το σιρόπι: 4 1/2 κούπες νερό 2 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολος και νόστιμος χαλβάς. Τι χρειαζόμαστε: 4 ποτήρια νερό 1/2 ποτήρια ζάχαρη 1 ποτήρι ινδοκάρυδο 250γρ μαργαρίνη 1 μεγάλο φάκελο άνθος αραβοσίτου με γεύση[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧαλβάς με αλεύρι απο εκπομπή του Μαμαλάκη Τι χρειαζόμαστε: 1 ποτήρι ελαιόλαδο 2 ποτήρια αλεύρι Για το σιρόπι 2 ποτήρια νερό 2 ποτήρια ζάχαρη 1 κουτ.σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο παραδοσιακό γλυκό βήμα προς βήμα. Βρείτε τις αναλογίες στο τέλος και... καλή όρεξη. Τι χρειαζόμαστε: 1 φλ. λάδι 2 φλ. σιμιγδάλι 3 φλ. ζάχαρη 4 φλ. νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝηστίσιμος χαλβάς και νόστημος Τι χρειαζόμαστε: 6 ποτήρια νερό 3 ποτήρια ζάχαρη 2 ποτήρια ηλιέλαιο 1 σακουλάκι σιμιγδάλι ψιλό 2 ποτήρια ινδοκάρυδο Βράζουμε το[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κουπα λάδι 2 κούπες σιμιγδάλι χοντρό 3 κούπες ζάχαρη 4 κούπες νερο 1 κ.σ. Κανελα 1 κ.γλ. Μοσχοκάρυδο 1 πορτοκάλι το ξύσμα του (προαιρετικά) Οδηγίες Βάζουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr