Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Τα παστά λεμόνια είναι λεμόνια ψημένα σε χοντρό αλάτι. Μπορούμε να τα διατηρήσουμε (αφού υποστούν την κατάληλη επεξεργασία) στην κατάψηξη και να αρωματίσουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 μέτριο αγγούρι (150γρ) 1/2 κίτρινο πεπόνι 1/2 πράσινο πεπόνι 2 κουτ. σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ξίδι απο κρασί Xeres 1 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1½ κιλό πιπεριές Φλωρίνης 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 κ.σ. χυμός λεμονιού 2 κ.σ. ξύδι 1 κ.γ. κοφτό ζάχαρη 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά (προαιρετικά) πιπέρι 1 κ.γ.[...]
Πηγή: cooklos.grΠιπεριές Φλωρίνης Αλάτι Μπούκοβο Ελαιόλαδο Εκτέλεση Ψήνουμε τις πιπεριές στους 200 βαθμούς μέχρι να αρχίσει να καίγεται η φλούδα. Τις βάζουμε σε σακούλα[...]
Πηγή: argiro.grΑυτό το φαγητό το ξέρω απο την μητέρα μου η οποία το έφτιαχνε όταν της τύχαινε εκτάκτως παρέα και το έβγαζε σαν μεζέ για να "φτουρήσει".Το ίδιο κάνω[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια 2-4 άτομα 2 φλιτζάνια πλυμένα cranberry 2 ξεφλουδισμένα ξινόμηλα καθαρισμένα από το κουκούτσι 1 μεγάλο, ολόκληρο χωρίς κουκούτσια πορτοκαλιού, κομμένα σε[...]
Πηγή: sidagi.grPin It Έτοιμη πάντα στο ψυγείο χωρίς να μυρίζουν τα χερια κάθε φορά που χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε σκόρδο στο φαγητό μας… Υλικά 1 κεφάλι σκόρδο[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.gr