Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Πιπεριές Φλωρίνης Αλάτι Μπούκοβο Ελαιόλαδο Εκτέλεση Ψήνουμε τις πιπεριές στους 200 βαθμούς μέχρι να αρχίσει να καίγεται η φλούδα. Τις βάζουμε σε σακούλα τροφίμων. Κλείνουμε να «ιδρώσουν». Τις ξεφλουδίζουμε όσο είναι ζεστές. Αφαιρούμε σπόρους και ίνες. Τις ταμπονά [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο argiro.gr