Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
Υλικά: 1 κιλό γαύρο (όσο πιο μεγάλο) το χυμό ενός λεμονιού 1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικά) αλατάκι, πιπεράκι [...]
Πηγή: greekcook.gr1½ κιλό γαύρος ½ φλιτζ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. κρασί λευκό χυμό από 1 λεμόνι 1 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.γ. ρίγανη αλάτι πιπέρι Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το γαύρο.[...]
Πηγή: cooklos.gr1 κιλό φρέσκος γαύρος 1 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη 1 κουτ. γλυκού ξερός κόλιανδρος, κοπανισμένος[...]
Πηγή: gastronomos.gr1½ κιλό γαύρος 2 μεγάλες φρέσκιες ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. ρίγανη 1 φύλλο δάφνης αλάτι πιπέρι Καθαρίζουμε και[...]
Πηγή: cooklos.gr300 γραμ. γαύρο σκορδάτο σάλτσα ντομάτας σπιτική 4 πράσινες ελιές γεμιστές σε φέτες Φτιάχνουμε πρώτα τη σάλτσα ντομάτας. Θα χρειαστούμε 4-5 ντομάτες μέτριες,[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜέχρι πρόσφατα το γαύρο τον τηγάνιζα μόνο με αλεύρι και ολόκληρο, μέχρι που βρήκα αυτόν τον τρόπο... δεν μένει γαυράκι για γαυράκι και ειναι πεντανόστιμο...[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΟ γαύρος σαν ψαράκι, κατέχει ιδιαίτερη θέση στο τραπέζι μας γιατί είναι απο τα ψαράκια που τα τρώνε οι δικοί μου.... Αυτή τη φορά τον έφτιαξα τηγανητό[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr1 1/2 κιλό γαύρος αλεύρι λάδι αλάτι Πλένετε καλά τους γαύρους και τους στραγγίζετε. Τους στεγνώνετε με ένα καθαρό πανί. Τους αλατίζετε. Τους αλευρώνετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό γαύρο 1½ φλιτζ. αλεύρι 1 φλιτζ. ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 5-6 μεγάλα φύλλα συκής 1 κ.σ. πάπρικα κόκκινη γλυκιά χυμό από 1 λεμόνι 4 κ.σ. ελαιόλαδο[...]
Πηγή: cooklos.grΝόστιμο, γρήγορο και οικονομικά πιάτο. Συνοδεύει το ουζάκι ή την μπυρίτσα μας, αλλά και με μια σαλάτα χόρτα ή ψητές πατάτες αποτελεί πλήρες γεύμα. Υλικά 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΜια πανεύκολη συνταγή για γαύρο σας έχω σήμερα. Ο γαύρος είναι από τα πιο νόστιμα και τα πιο ωφέλιμα μικρά ψάρια. Είναι πηγή ασβεστίου (κόκαλα), φωσφόρου,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό γαύρο μουστάρδα λεμόνι ελαιόλαδο αλατοπίπερο Εκτέλεση: Πλένουμε τον γαύρο και τον αλατίζουμε. Σ΄ένα φαρδύ τηγάνι βάζουμε 1 δάχτυλο νερό και[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grPin It Ουζάκι, μεζεδάκι και καλή παρέα!!!!!!!! Υλικά Γαύροι για ένα τηγανάκι 20εκ 1 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.σ. κέτσαπ 1/2 στημένο λεμόνι τυρί φέτα τριμμένο[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΟ γαύρος είναι το αγαπημένο μου ψάρι.Μου αρέσουν όλες οι εκδοχές μαγειρέματος του.Αυτό όμως που με ξετρελαίνει είναι όταν "τσιτσιρίζεται" μέσα στο τηγάνι.Η[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr1 1/2 κιλό γαύρος αλεύρι λάδι αλάτι Πλένετε καλά τους γαύρους και τους στραγγίζετε. Τους στεγνώνετε με ένα καθαρό πανί. Τους αλατίζετε. Τους αλευρώνετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜια παραλλαγή για να τηγανίσουμε το γαύρο. Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κιλό γαύρο φρέσκο καθαρισμένο (χωρίς κεφάλι) 2 ποτήρια ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι καλής ποιότητας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολη συνταγή που μου την έμαθε πέρσι το καλοκαίρι ένας φίλος ιταλός. Θα αρέσει κυρίως στα παιδιά γιατί είναι χωρίς κόκκαλο και ιδιαίτερα τραγανός. Υλικά 1[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 ½ κιλό γαύροι 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 λεμόνι αλάτι Καθαρίζουμε από λέπια και εντόσθια τα γαυράκια και τα πλένουμε. Αλατίζουμε τα ψάρια και βάζουμε το λάδι να[...]
Πηγή: cooklos.gr