Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 124 συνταγές
Ειναι ψωμακια που τρωνε ευχαριστα τα παιδια, κανουν για μπουφε και ειναι ιδανικα για εκδρομη Υλικά 300ml γαλα χλιαρο 50γρ βουτυρο αγελαδος λιωμενο (περιπου 5[...]
Πηγή: greekmasa.grΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΨΩΜΑΚΙΑ.. ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ..ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ...!!! ΥΛΙΚΑ (6 ψωμακια) 1 κιλο αλευρι για ολες τις χρησεις 700 γρ.γαλα χλιαρο[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΟ χρόνος ετοιμασίας κυμαίνεται από 6 ως και 8 ώρες (όσο αργότερα ανέβει η ζύμη, τόσο νοστιμότερα γίνονται!). Ο συνδυασμός από διάφορα αλεύρια παίζει σημαντικό[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά τόνος κονσέρβας: 300 γρ. στραγγισμένος φασόλια: 300 γρ. βρασμένα ταχίνι: 1/4 φλιτζανιού του τσαγιού κρεμμύδι: 1 ξερό, τριμμένο σκόρδο: 3 σκελίδες,[...]
Πηγή: icookgreek.comΚαλή Χρονιά, γεμάτη καλή διάθεση και θετικές σκέψεις!!! Πάμε να φτιάξουμε υπέροχα ψωμάκια που θα μας προσφέρουν την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να ξεκινήσει[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΠερί Slow Food*... Έχω φάει ένα κολληματάκι τελευταία κι έχω βαλθεί να αναλύσω όλους τους όρους που έχουν να κάνουν με το φαγητό. Έτσι λοιπόν σήμερα θα σας πω[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΓια τη βασική ζύμη χρειαζόμαστε: 1 κύβο μαγιά 2 ποτήρια νερό 2 κουταλάκια κοφτά αλάτι 1 κουταλάκι ζάχαρη 3 ποτήρια αλεύρι ζυμωτό 1 ποτήρι αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: cooktherapy.grΓια 6-8 άτομα Για τη ζύμη 1 1/2 κιλό αλεύρι για όλες της χρήσεις 120 γραμμάρια βούτυρο 1 αυγό 1/4 κούπας νερό χλιαρό 3/4 κούπας γάλα χλιαρό 1/4 κούπας ζάχαρη[...]
Πηγή: sidagi.grΤη συνταγή αυτή την πήρα από τη συνυφάδα μου η οποία ένα απόγευμα μας κέρασε σπιτικά χάμπουργκερ και ομολογουμένως ενθουσιαστήκαμε από το ιδιαίτερα μαλακό και[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλή Χρονιά, γεμάτη καλή διάθεση και θετικές σκέψεις!!! Πάμε να φτιάξουμε υπέροχα ψωμάκια που θα μας προσφέρουν την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να ξεκινήσει[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΜια νόστιμη και υγιεινή πρόταση για πρωινό η κολατσιό.Στο σχολείο η στην δουλειά. Κόπος ελάχιστος,απόλαυση στον μέγιστό βαθμό και επιτέλους θα ξέρουμε τι[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΓια μπισκότα ...και καλά τα ξεκινησα.....και ψωμάκια μου βγήκαν....για αυτό πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και να προσέχουμε με ότι κυκλοφορεί στο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΨωμάκια που τα φτιάχνουν στην Σουηδία, είναι πολύ μυρωδάτα, και νόστιμα, γίνονται κολατσιό για τα παιδάκια στο σχολείο αλλά και για το καθημερινό μας τραπέζι![...]
Πηγή: cookpad.com/grΝόστιμα ψωμάκια για το τραπέζι ή τον μπουφέ σας. Τι χρειαζόμαστε: 12 γρ. μαγια μπίρας 1/4 φλ. τσ. χλιαρό νερό 1 φλ. τσ. βρασμένο γάλα 2 κουταλιές βούτυρο 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπο την πρώτη στιγμή που τα δοκίμασα, ξετρελάθηκα!!! Είναι αφράτα και τραγανά, μυρίζουν σαν πίτσα και τρώγονται ακόμα και σκέτα..... Τι χρειαζόμαστε: 1 κυβάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλή σας μέρα! "Όλοι ένα ψωμί είμαστε" στοχάζεται ένα από τους ήρωες του Άγγελου Σικελιανού στο έργο του "Ο Χριστός στη Ρώμη". Το ψωμί είναι αυτό που συντηρεί[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr