Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 54 συνταγές
Υλικά (για 2 άτομα ή 8 σουβλάκια) 500-600γρ. Φέτα ξιφία κομμένο σε κύβους 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους 2 κ.σ. σόγια[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά ξιφίας: 1 κιλό ψαχνό (χωρίς πέτσες και κόκαλα) ντοματίνια: 8 μικρά, σφιχτά (προαιρετικά) κρεμμύδια: 2 μέτρια πιπεριά: 1 κίτρινη λάιμ: 2 κομμένα σε[...]
Πηγή: icookgreek.comYλικά για 4 άτομα 400 γρ. φιλεταρισμένο για καρπάτσιο λαβράκι ή ξιφία 20 γρ. κουκουνάρι 1/3 φλ.τσ. ελαιόλαδο (ή λίγο περισσότερο) 2 κ.γ. μουστάρδα Ντιζόν με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαι η δίαιτα καλά κρατεί!!!!!! Αλλά θέλει και νοστιμιά......το είπαμε αυτό!!! Ψαράκι σήμερα.....διαιτητικό εντελώς!!!! Ψημένο στο αντικολλητικό και με μια[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΈνα καταπληκτικό και γρήγορο πιάτο για ουζάκι Συνταγή : Βασίλη Σικαλιά Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 400 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr600 γρ. ξιφία κομμένο σε τέσσερα φιλέτα 60 ml. ελαιόλαδο 15 ml. ξύδι 10 γρ. φύλλα φρέσκου φασκόμηλου ξύσμα από δυο λεμόνια αλάτι φρεσκοκομμένο πιπέρι [...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚαι η δίαιτα καλά κρατεί!!!!!! Αλλά θέλει και νοστιμιά......το είπαμε αυτό!!! Ψαράκι σήμερα.....διαιτητικό εντελώς!!!! Ψημένο στο αντικολλητικό και με μια[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΗ λέξη teriyaki στα ιαπωνικά σημαίνει "γυαλιστερό ψήσιμο". Και αυτό γιατί η σάλτσα με την οποία ψήνεται το φαγητό του δίνει μία γυαλιστερή όψη. Πρόκειται για[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά καπνιστός ξιφίας: 20 φέτες μπαγκέτα (ψωμί γαλλικό): 1 μικρή, κομμένη σε φετάκια ελαιόλαδο: 60ml πουρές σκόρδου: 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι: λίγο[...]
Πηγή: icookgreek.comΜια ελαφριά συνταγή για ψητό ξιφία. Τι χρειαζόμαστε: 25 ml ελαιόλαδο 125 ml κρασί λευκό 4 φέτες ξιφία 250 γρ. περίπου η μία 2 κρεμμύδια 2 φύλλα δάφνης 1 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤροπική συνταγή για καλοκαιρινές απολαύσεις... ο ξιφίας είναι πλούσιο σε γεύση ψάρι που το μόνο συνοδευτικό να του ταιριάζει θα ήταν κάτι ελαφρύ και[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤρούφα: Το πιο λουσάτο μανιτάρι με το μαυλιστικό του, δυνατό, άρωμα δίνει με τη μια κύρος στα μενού. Στη μορφή μάλιστα του ελαιόλαδου, αρωματισμένου με μαύρη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό ξιφίας σε μέτριες φέτες 3-4 κ.σ. μαντζουράνα φρέσκια (ή ανάλογη ξερή) 6 σκ. σκόρδο 1 μεγάλο κρεμμύδι σε φέτες 1 λεμόνι (ο χυμός) 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami2 φέτες ξιφία 2 κούπες φρυγανιά τριμμένη 2/3 κούπας ελαιόλαδο 1/3 κούπας χυμό λεμονιού 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 κ.γ. θυμάρι 1 κ.γ. λεμονόχορτο ή ξύσμα[...]
Πηγή: cooktherapy.gr4 φέτες ξιφία (250 γραμμάρια η μια) 2 κρεμμύδια 125 ml λευκό κρασί 2 φύλλα δάφνης 25 ml ελαιόλαδο ρίγανη 1 κουταλιά του γλυκού χοντρό αλάτι κόκκοι πιπεριου[...]
Πηγή: sidagi.gr650 γρ. Πέννες 400 γρ. ξιφία καθαρισμένο από τα κόκαλα και την πέτσα, κομμένο σε κύβους 1-1,5 εκ. 50 ml ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο κομμένη σε λεπτές φέτες 3[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜια πρωτότυπη και ασυνήθιστη συνταγή, στην οποία απόλυτοι πρωταγωνιστές είναι οι γεύσεις της Σικελίας. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ ζυμαρικά Spaghettini Barilla 300[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 4 άτομα 500 γρ. ξιφία σε μια φέτα (το ψάρι πρέπει να είναι πολύ φρέσκο) 250 ml γάλα 50 ml ε.π. ελαιόλαδο 1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού ή λάιμ 10 γρ. πράσινο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami