Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Ένα πολύ γευστικό, εύκολο και πλήρες διατροφικά πιάτο! Εάν δεν χρησιμοποιήσουμε βούτυρο αλλά λίγο ωμό ελαιόλαδο, το πιάτο μας γίνεται νηστίσιμο, απόλυτα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑρκετοί, φαντάζομαι, θυμόμαστε Casa di Pasta, το ιταλικό που άνοιξε στην Σπευσίππου στο Κολωνάκι, αρχές της δεκαετίας του ’90, για να μας μάθει τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΕντάξει, το παραδέχομαι, η γιορτή τελείωσε. Τέρμα τα τσιμπούσια και οι πανηγυρισμοί. Αλλά, αν σου έχει μείνει κάτι από όλα αυτά τα καλούδια, δεν είναι κακό να[...]
Πηγή: bostanistas.grTην Άνοιξη του 1904 ο Πικάσο βρισκόταν ξανά στο Παρίσι και η ζωή του μέσα κι έξω από το στούντιο που έμενε στο γνωστό Bateau-Lavoir στην Μονρμάτρη, άρχισε ν’[...]
Πηγή: pandespani.com2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο 0.5 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 160 γρ. ρύζι αρμπόριο ή καρναρόλι 0.5 ποτήρι λευκό κρασί 1 μερίδα ζωμό κότας 500 ml νερό 200 γρ. άγρια[...]
Πηγή: cookpad.com/gr250 γρ. ρυζι arborio 50 ml ελαιόλαδο 1/4 κρεμμύδι ξερο 1 κ.γλ πάστα σκόρδου 100 γρ. μανιτάρια champignion 100 γρ. μανιτάρια πορτσίνι 150 ml λευκό κρασι 250 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/gr