Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Μόλις προχωρήσει λίγο η άνοιξη και εμφανιστούν στην αγορά εκείνα τα πιο τσουπωτά, πράσινα σπαράγγια ξυπνάει μέσα η επιθυμία να φτιάξω πάλι «το ριζότο[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα άγρια σπαράγγια είναι ίσως το πιο εκλεκτό έδεσμα που μας προσφέρει κάθε άνοιξη η ελληνική χλωρίδα, κάτι που οι καλοφαγάδες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤον τίτλο "ανοιξιάτικο" τον ... εμπνεύστηκα βλέποντας ότι έτσι ονομάζουν πολλοί τα ριζότα με λαχανικά εποχής, οπότε δεν έχασα και εγώ ευκαιρία και τον[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ): Για το ριζότο: 1 μάτσο πράσινα σπαράγγια 1 κρεμμύδι ξερό 1 κρεμμυδάκι φρέσκο 1 καρότο 1 κολοκυθάκι 1 μικρό ματσάκι μαϊντανό 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑυτή την εποχή τα σπαράγγια αφθονούν και είχαμε την τύχη να μας δώσουν πολλά και τρυφερά καλλιεργημένα. Μια από τις αγαπημένες μου συνταγές με βασικό[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΜερίδες 4 Προετοιμασία 15΄ Μαγείρεμα περίπου 25΄ Υλικά 1 βάζο ή 1 κονσέρβα καρδιές αγκινάρας στο λάδι. 60 ml ελαιόλαδο (ή το λάδι από το βάζο με τις[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr