Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Το συγκεκριμένο ριζότο είναι ριζότο λαχανικών με σαφράν. Δεν είναι δύσκολο και μπορείτε να βάλετε ότι είδους λαχανικά θέλετε και μπορεί να σας αρέσουν. Ριζότο[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΗ Μαγειρίτσα νομίζω είναι ένα φαγητό που η το λατρεύεις η το μισείς. Εγώ ανήκω στους πρώτους το λατρεύω ενώ γενικά δεν μου αρέσει το συκώτι. Σκέφτηκα και την[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΓια τον ζωμό: • 700 g. μοσχάρι σπάλα με κόκκαλο • 1 κρεμμύδι • 2 καρότα • 3 πατάτες • 1 ντομάτα • 1/2 ματσάκι σέλινο • αλάτι • πιπέρι Πλένουμε τα λαχανικά, και[...]
Πηγή: casa-dei-sapori.blogspot.grΛοιπόν, θυμάμαι ότι δεν μου άρεσε το σπανακόρυζο. Μη φανταστείς, δυο φορές το είχα φάει. Στο πλαίσιο, όμως, των πειραματισμών μου με την κουζίνα και τα[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.com2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 500 γρ. Καλαμάρι δαχτυλίδι κ/ψ 300 γρ. ρύζι Carnaroli 2 σκελίδες σκόρδο 120 ml. Λευκό κρασί Ξύσμα από 3 λεμόνια 20 ml.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά Αγκινάρες 5 (φρέσκιες ή κατεψυγμένες) Κουκουνάρι 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Ρύζι Καρολίνα 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Μαργαρίνη 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού[...]
Πηγή: chefoulis.grΜόλις προχωρήσει λίγο η άνοιξη και εμφανιστούν στην αγορά εκείνα τα πιο τσουπωτά, πράσινα σπαράγγια ξυπνάει μέσα η επιθυμία να φτιάξω πάλι «το ριζότο[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια τον ζωμό: • 700 g. μοσχάρι σπάλα με κόκκαλο • 1 κρεμμύδι • 2 καρότα • 3 πατάτες • 1 ντομάτα • 1/2 ματσάκι σέλινο[...]
Πηγή: casa-dei-sapori.blogspot.gr300 γρ. ρύζι για ριζότο (π.χ. αρμπόριο) 1 ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ το άσπρο και το τρυφερό πράσινο μέρος από 1 πράσο, ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζ. τσαγιού φύλλα[...]
Πηγή: gastronomos.grΟ Κρόκος Κοζάνης, ο «κόκκινος χρυσός» της ελληνικής γης, ανήκει στην καλύτερη ποιότητα S affron παγκοσμίως και είναι ανώτερος από τον Περσικό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΝάμαι πάλι εδώ μετά από μια πολύ ωραία απουσία!!! Το μπαζάρ πήγε πάρα πολύ καλά κι ευχαριστώ σας όλες και όλους γιαυτό που έκανε ο καθένας. Το ευχαριστώ έχει[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣτις ώρες χαλάρωσης, όπως σας έχω ξαναπεί, μιας και τηλεόραση δε βλέπω ανοίγω το ραδιόφωνο και ξεφυλλίζω περιοδικά, ντοσιέ, βιβλία, από ένα μεγάλο αρχείο που[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr75 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 100 γρ. πράσα ψιλοκομμένα 100 γρ. Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 350 γρ. σπανάκι χοντροκομμένο 100 γρ. ρύζι αρμπόριο ή[...]
Πηγή: ucook.gr/cook75 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 100 γρ. πράσα ψιλοκομμένα 100 γρ. Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 350 γρ. σπανάκι χοντροκομμένο 100 γρ. ρύζι αρμπόριο ή[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚαλημερούδια! Ένα από τα αγαπημένα μου είδη...κρέατος, να το πούμε έτσι, είναι το Συκώτι.. Δεν ξέρω αν ανήκει στην κατηγορια του κρέατος αλλα προτιμώ να το[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤα άγρια σπαράγγια είναι ίσως το πιο εκλεκτό έδεσμα που μας προσφέρει κάθε άνοιξη η ελληνική χλωρίδα, κάτι που οι καλοφαγάδες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα[...]
Πηγή: bostanistas.gr