Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Βάγια, Βάγια και Βαγιώ, τρώνε ψάρια και κολιό και την άλλη Κυριακή, τρώνε το ψητό τ’αρνί Κυριακή των Βαΐων μεθαύριο, και η παράδοση θέλει στο τραπέζι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά (για 4-5 άτοµα) 1 µεγάλο καθαρισµένο λαβράκι ή τσιπούρα (1 κιλό περίπου), ½ φλ. άσπρο, ξηρό κρασί, ½ λεµόνι ο χυµός, 6 µέτριες πατάτες, 4-5 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά: Για 1 κιλό ψάρια (φαγκρί, λυθρίνια, βακαλάος, σφυρίδα, λαυράκι, κέφαλος ή οτιδήποτε άλλο) υπολογίστε 200 γραμμάρια ωμό στην μερίδα 2 αυγά και δυο[...]
Πηγή: greekcook.grΤο ψάρι με την Ιταλική συνταγή acqua pazza (άκουα πάτσα) που σημαίνει “τρελό νερό”, είναι απ’ τις πιο ενδιαφέρουσες συνταγές με “ποσάρισμα”. Ποσάρισμα είναι η[...]
Πηγή: caruso.grΌπως είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο της σειράς, αυτά τα άρθρα γράφονται για να υπάρχει σημείο αναφοράς με γραπτό κείμενο για κάθε νέο επεισόδιο της[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (για 2 άτομα) 2 φιλέτα λαβράκι 2 κ.σ. εξ. παρθένο ελαιόλαδο 1 σφηνάκι λευκό κρασί 10 baby πατάτες 70 ml χυμό μοσχολέμονου 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο ½[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο ψάρι μας ψημένο στο αλάτι γίνεται πολύ νόστιμο, ευωδιαστό και επιπλέον είναι και εμφανίσιμο. Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Ψάρια Κυρίως Πιάτα Ψάρια Άλλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΓια τα λουκάνικα 220 γραμ. λαβράκι 400 γραμ. μπακαλιάρο 380 γραμ. Σολωμό 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 30 γραμ. σχοινόπρασο 1 Λάιμ το ξύσμα του 10 γραμ. ζάχαρη 10[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 6 ΑΤΟΜΑ) 6 ολόκληρα φρέσκα ψάρια, γύρω στα 450 γρ. περίπου το καθένα (λαβράκι, τσιπούρα, φαγκρί π.χ.), σε θερμοκρασία δωματίου (εκτός ψυγείου για ½[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ: 1 κιλό γαύρος 1 μπουκάλι ξίδι σκόρδο μαϊντανό αλάτι ελαιόλαδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Κόβουμε το κεφάλι από τα λαβράκια,βγάζουμε και τα εντόσθια και τα πλένουμε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο όνομα “φρίσσα” μου έκανε κλικ από τη στιγμή που το πρωτοάκουσα απ’ τον Άγγελο, ιδιοκτήτη της αγαπημένης μου ψαροταβέρνας, “ο βράχος του Κανάρη” (τηλ. 27510[...]
Πηγή: caruso.grΤο ψάρι ψημένο μέσα σε αλάτι είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και απλή συνταγή. Εντυπωσιακή, γιατί η τελετουργία του σπασίματος του κελύφους του αλατιού στο[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά Για το ψάρι 2 φρέσκα ψάρια (λαυράκι, τσιπούρα, μυλοκόπι), 600γρ. περίπου 1 ματσάκι άνηθο 1 ματσάκι μαϊντανό 4 κλωναράκια δεντρολίβανο Πιπέρι 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΈνα πολύ υγιεινό και εύκολο φαγητό. Άτιμα κορτσούδια με τα αμαρτωλά φαγητά σας, θα παχύνετε όλο τον κόσμο! Ορίστε μια συνταγούλα που κάνει και για όσους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr4 μέτριες (ή άλλα μεγαλούτσικα ψάρια, όπως λαβράκια, σκάροι, λυθρίνια) τσιπούρες 2 ξερά κρεμμύδια (σε ροδέλες) μερικά κλαδάκια δεντρολίβανο ή θυμάρι λίγη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΛαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά: 1 φέτα σολομό ή 1 τσιπούρα ή 1 λαυράκι ή 1 λυθρίνι 1 μέτριο κολοκύθι κομμένο ροδέλες 2 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα ροδέλες 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: greekcook.gr