Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 245 συνταγές
Καλαμαράκια γεμιστά με μελιτζάνα και προβολόνε, ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΨΗΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ!!!, Καλαμαράκια γεμιστά με μελιτζάνα και μετσοβόνε, ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΨΗΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ!!! - Νόστιμες συνταγές της Γωγώς!, Καλαμαράκι γεμιστό με κρύα σάλτσα συνταγή από τζελίνα
Μ ιλούσα τις προάλλες για συνταγές με ψαράκι λόγω νηστείας Χριστουγέννων. Ψάρι έτσι, ψάρι αλλοιώς.. Τη λύση σήμερα τη βρήκα στο βιβλιαράκι που δίνεται από μια[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr13/3/16 Χταπόδι κρασάτο με καραμελωμένα κρεμμύδια στιφάδο για την Καθαρά Δευτέρα και θα έχετε ένα πιάτο που θα γίνει ανάρπαστο. Προτιμάμε κρεμμυδάκια στιφάδο[...]
Πηγή: zannetcooks.com300 γρ θαλασσινά (εγώ έβαλα γαρίδες, μύδια και καλαμαράκια όλα κατεψυγμένα) 1 κρεμμύδι μεγάλο 2 σκελίδες σκόρδο 2 ντομάτες σε κύβους 1 πιπεριά φλωρίνης 150 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 4 φιλετα ψαριου αλατι λιγο αλευρι λαδι για το τηγανισμα Για τη σαλτσα μαιντανου: 2 φετες ψωμι μπαγιατικο 1 μικρο ματσακι μαιντανο 1/2-1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολο και γρήγορο πιάτο για το μεσημεριανό σας Απαιτούμενος χρόνος: 30΄ ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 2-4 άτομα 1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη 2 φλιτζάνια[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά καπνιστός ξιφίας: 20 φέτες μπαγκέτα (ψωμί γαλλικό): 1 μικρή, κομμένη σε φετάκια ελαιόλαδο: 60ml πουρές σκόρδου: 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι: λίγο[...]
Πηγή: icookgreek.comΜια εύκολη και εμφανίσιμη συνταγή για ψάρι που δεν στεγνώνει στο φούρνο. Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα γλώσσας 2 κούπες τριμμένο άσπρο μπαγιάτικο ψωμί Μαϊντανός[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία κλασική συνταγή που πρέπει όλοι να δοκιμάσουμε. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 4-6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, αναμονή 1[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΈνα πανεύκολο, ευπαρουσίαστο, νόστιμο και διαιτητικό πιάτο! Το φιλέτο του σολομού ταιριάζει καταπληκτικά με την αρωματική κρούστα ψωμιού που το διατηρεί κατά[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr