Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
Ναι μεν αλληλό-ευχηθήκαμε για καλό καλοκαίρι αφού επισήμως μπαίνει σήμερα. Ο καιρός όμως μοιάζει να μας τα χαλάει. Συννεφιά σχεδόν όλη μέρα, μικρή πτώση της[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr28/08/13 Λίγα βρασμένα φασόλια που έχουμε φυλάξει στην κατάψυξη, λίγο ψαράκι, που έμεινε από την προηγούμενη μέρα και μπόλικα σαλατικά, μας κάνουν ένα πιάτο[...]
Πηγή: zannetcooks.com13/09/13 Παρασκευή και 13 σήμερα. Δεν πιστεύω να είστε προληπτικοί. Εμένα πια σαν αστείο μου ακούγεται αυτό. Ίσως επειδή έβλεπα τις ομώνυμες ταινίες, πριν[...]
Πηγή: zannetcooks.comΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣτο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι δεν χρειάζεται να βγάλεις πιάτα και σερβίτσια. Σέρβιρε μια γευστική σούπα (κρύα ή ζεστή) σε μικρά ποτηράκια και συνόδευσέ τη με[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΈνα ταξίδι αστραπή στην Αθήνα και πάλι πίσω. Εκπροσωπήσαμε το σχολείο μας στις εκδηλώσεις του Γαλλικού Ινστιτούτου στη φετεινή βράβευση μαθητών για τη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΘα σας δώσω την συνταγή μιας πολύ νόστιμης καλαμαροσαλάτας, που δοκιμάσαμε το καλοκαίρι που μας πέρασε στην Πάρο, απ’ όπου και η φωτό. Δεν θα σας δώσω[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr30 γαρίδες μικρές 1 μικρό κολοκυθάκι κομμένο σε λεπτές φέτες 1 μεγάλο καρότο κομμένο σε λεπτές φέτες 1 παντζάρι ωμό καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα από τα ελληνικά προϊόντα που μου αρέσουν ιδιαίτερα, είναι η καπνιστή πέστροφα από την περιοχή των Σερρών. Με ωραίο ανοιχτό σωμόν χρώμα και κρουστή σάρκα.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr4 φέτες ψαριού (σφυρίδα)/ 2 κουτ σούπας χυμό λάιμ 1 κουτ σούπας σάλτσα ψαριού 1 κουτ σούπας 1 κουτ σούπας ζάχαρη 2 φυλλαράκια μοσχολέμονου ψιλοκομμένα Για την[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά για 6 άτομα 1 ψάρι για βραστό γύρω στο 1 ½ κιλό (συναγρίδα, σφυρίδα, ροφός) 3 καλά καθαρισμένα καρότα 1 μεγάλο κρεμμύδι καθαρισμένο 4 κλαράκια σέλινο 400[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΤου διάσημου Γάλλου σεφ Ζοέλ Ρομπυσόν Υλικά (για 4 άτομα) 4 ζωντανοί αστακοί του 1/2 κιλού (αμερικανικού τύπου), Για το ζωμό 1 μεγάλο καρότο, κομμένο σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤι χρειαζόμαστε: Για το σολομό: 2 φιλέτα σολομού περίπου 1 ½ κιλά ¼ ματσάκι μαϊντανό ¼ ματσάκι δυόσμο ¼ ματσάκι άνηθο ¼ ματσάκι βασιλικό ξύσμα από 2 λεμόνια 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚρύο ψάρι με μαγιονέζα, στολισμένο, ή ψάρι αθηναϊκή μαγιονέζα. Πιο νόστιμο απ’ ό,τι υποθέτετε (σας το υπογράφω), πιο απλό απ’ ό,τι δείχνει (θάρρος και[...]
Πηγή: pandespani.com