Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 375 συνταγές
ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΩΒ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ♦♦ PADELLATA DI CAVOLO VIOLA CON SALCICCIA RUSTICA, ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΝΟΚΙΟ // SPEZZATTINO CON CIPOLLE E FINOCCHIO, ΤΗΓΑΝΙΑ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ♦♦ LONZA DI MAIALE CON SALCICCIA, IN PADELLA, ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ "ΤΡΙΦΟΛΆΤΙ" ♦♦ FUNGHI TRIFOLATI, ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ // PADELLATA DI PANCETTA E SALCICCIA
ΑΦΡΑΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ♦♦ POLPETTE DI CARNE MACINATA CON CIPOLLE AL FORNO, ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΑΦΡΑΤΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΑ! // POLPETTE DI CARNE, ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΑΦΡΑΤΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΑ! // POLPETTE DI CARNE, ΑΦΡΑΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ♦♦ POLPETTE DI CARNE MACINATA CON CIPOLLE AL FORNO
ΣΠΕΤΖΟΦΑϊ, ΤΟ ΠΗΛΙΟΡΕΙΤΙΚΟ Ενα απο τα πιο διασημα πιατα της πηλιοριτικης κουζινας, ειναι το σπετζοφαι. Το ονομα προερχεται απο τη λεξη "σπέτζα", που σημαινει[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ Ευκολο και γευστικο χειμωνιατικο φαγακι... Υλικα : 1Kgr χοιρινο για κατσαρολα, 1Kgr πρασα, 1 μετριο κρεμμυδι, 1/2 μετριο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΚΟΡΕΤΣΙ Συμφωνα με την Wikipedia, η λεξη κοκορετσι, προερχεται απο το ρουμανικο κουκουρετσου, που σημαινει αδραχτι; απο εκει περασε στους σερβους,και τους[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ Για την ιστορια, η λεξη ντολμαδακι, προερχεται απο το τουρκικο dolma, που σημαινει γεμιστο. Τα ντολμαδακια με τα αμπελοφυλλα, ειναι κατα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΜΕ ΑΝΗΘΟ Ευκολο και νοστιμο, ετοιμαζεται πολυ γρηγορα. Ιδανικο για νοικοκυρες, αλλα και νοικοκυρηδες!, που εχουν ανοιξει πολλα μετωπα και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΥΚΟ Θα μου πειτε βεβαια, οτι το οσομπούκο, δεν ειναι και οτι πιο συνηθισμενο στην Ελλαδα. Το οσομπουκο ειναι ενα "φτωχικο"[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Η γαρδουμπα, στην ουσια, ειναι ενα κοκρετσι μικρο, ψημενο στο φουρνο. Προσωπικα, την προτιμω απο το κοκρετσι, γιατι ειναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓΕΜΙΣΤΟ ΡΟΛΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΝΟΥΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ Ενα γιορτινο φαγακι, νοστιμο και ευπαρουσιαστο! Υλικα : 800 gr νουα απο μοσχαρακι, σε μια φετα, αλατι και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΑΚΌΤΤΟ ΜΕ ΠΟΛΈΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Προτελευταία συνάντηση των Quanti Modi di Fare e Rifare για το έτος 2013 και η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓΚΙΟΥΛΜΠΑΣΙ Το γκιούλμπασι είναι ενα πιάτο με αδιαμφισβήτητες καταβολές εξ' ανατολων... Στα τουρκικά, yılbaşı σημαίνει πρωτοχρονιά, αλλά δεν ξέρω να σας πω αν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ Υλικα για 25 μπιφτεκακια : 500 gr μοσχαρισιο κιμας απο σπαλλα, 1 φλυτζανι του τσαγιου τριμμενη φρυγανια, 150 ml γαλα χλιαρο, 2 κουταλιες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΟΙΡΙΝΟ ΡΟΛΟ, ΣΑΝ ΠΟΡΚΕΤΤΑ Στην μνημη μου, εχω συνδεσει την Ουμπρια (η επαρχια της Perugia) με την πορκέττα (porchetta)... Τι ειναι τωρα η πορκέττα? Ενα θα σας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΟΥΤΑΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΜΕ ΣΚΕΠΗ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Το τρυφερο μπουτακι απο το κατσικακι, τυλιγμενο στα μυρωδικα μεσα στην σκεπη, γινεται ζουμερο και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΙΜΑ Αγαπημενο φαγακι το κριθαρακι με κρεας -αλλα και χωρις!-, μας αρεσει να ειναι και ζουμερο, το μονο κακο του ειναι οτι αν σταθει ρουφαει ολο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ Νοστιμα κοντοσουβλακια, συνοδευμενα με πικαντικες πατατες φουρνου με τραγανη κρουστα. Το κοντοσουβλι βεβαια,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΚΡΟΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ Δοση : για 2 ατομα Υλικα: 1 ψαρονεφρι κομμενο σε ροδελες παχους 1cm 1 σκελιδα σκορδο, 1 κρεμμυδακι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Νοστιμο, καλοκαιρινο φαγακι στον φουρνο. Δοση : για 6 ατομα Βαθμος δυσκολιας : μετρια δυσκολο Υλικα : 1,5 kg μελιτζανες, 1[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΤΣΙ ΜΕ HERBES DE PROVENCE, ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ Υλικα για 2 ατομα : 1 κοτσι χοιρινο, 500 gr μικρες πατατουλες για ψητο, 1/2 φλ. ζωμο κρεατος, 3 κ.γ. Herbes[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ (KARİDES GÜVEÇ) ΜΕ PARMIGIANO REGGIANO Karides güveç , δηλαδή γαρίδες γιουβέτσι, ένα πάρα πολύ νόστιμο πιάτο απο την τούρκικη κουζίνα. Βασικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ Κλασσικο χειμωνιατικο πιατο. Υλικα για 4 ατομα : 1 μετριο λαχανο 1200 -1500gr, 1 καροτο, 1 μεγαλο κρεμμυδι, 2 μεγαλα κλωναρια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ Ζουμερά, υπέροχα κεφτεδάκια με άρωμα και γεύση από χωριάτικο λουκάνικο! Μπορείτε να τα ετοιμάσετε και για το τραπέζι της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΙΜΑ Τα κανελονια, λεγεται οτι ειναι απο τις πιο αρχαιες μορφες ζυμαρικων. Ως γνωστον, προκειται για ζυμαρικα κυλινδρικα και αρκετα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΣΥΚΩΤΙ ΑΛΑ ΤΖΕΝΟΒΕΖΕ Συκώτι αλά τζενοβέζε ή αλλιώς η σκορδάτη παραλλαγή της πιό δημοφιλούς συνταγής, του συκωτιού αλά βενετσιάνα ! Οπως φανερώνει[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr