Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Τα γιουβαρλάκια ομολογώ ότι όταν μεγάλωνα, δεν ήταν ανάμεσα στα φαγητά που λαχταρούσα. Στο μυαλό μου είχαν τοποθετηθεί ως μια νερόβραστη εναλλακτική των[...]
Πηγή: caruso.grΑπ’ όλους τους ντολμάδες της Ελληνικής κουζίνας με γέμιση που περιλαμβάνει κιμά, κατέληξα στο ότι οι πιο νόστιμοι είναι τελικά οι λαχανοντολμάδες, με τους[...]
Πηγή: caruso.grΣτην ελληνική γαστρονομία τα αμπελόφυλλα χρησιμοποιούνται σε αρκετές συνταγές. Απ τις πιο γνωστές είναι τα ντολμαδάκια , γεμιστά αμπελόφυλλα δηλαδή με ένα[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΥΛΙΚΑ -700 γρ κιμα μοσχαρισιο -300 γρ. κιμα χοιρινο -1/2 κιλο αμπελοφυλλα -1 κουπα ρυζι -2 κ.σ μαιδανο ψιλοκομμενο -2 κ.σ ανηθο ψιλοκομμενο -1 κρεμμυδι ξερο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΓνωρίζετε πως αν μεταφράζαμε τα σαρμαδάκια (sarma) θα τα λέγαμε τυλιχτά, ενώ αν μεταφράζαμε τα ντολμαδάκια (dolma) θα τα λέγαμε γεμιστά; Και λέγοντας γιαλαντζί[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΥλικά αμπελόφυλλα.............300 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος: 1 κιλό κουκουνάρι: 50 γρ. άνηθος: 1 ματσάκι μαϊντανός: 1 ματσάκι κρεμμύδια ξερά: 2 ρύζι: 3[...]
Πηγή: icookgreek.comΝα 'ναι άραγε η εποχή που αρχίζουν να βγαίνουν τα σέσκουλα ; Δεν είμαι και πολύ σίγουρη, κυρίως διότι υποψιάζομαι ότι πρέπει να έχουν τα ίδια χούγια με το[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr