Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Τα γιουβαρλάκια ομολογώ ότι όταν μεγάλωνα, δεν ήταν ανάμεσα στα φαγητά που λαχταρούσα. Στο μυαλό μου είχαν τοποθετηθεί ως μια νερόβραστη εναλλακτική των κεφτέδων και βέβαια όταν χρησιμοποιείς τραγανούς, μοσχοβολιστούς τηγανητούς κεφτέδες ως το σημείο αναφοράς σου, είναι μάλλον αδύνατον να βρει [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο caruso.gr