Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
H καλύτερη ώρα της φλάσκας μελιντζάνας. Δεν τολμώ να ονομάσω το σημερινό μας φαγητό χιουνκιάρ μπεγιεντί - ενώ περί αυτού πάνω-κάτω πρόκειται - , διότι σε ένα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο Σύκο είναι ο καρπός της συκιάς που συναντάται αυτοφυές σχεδόν σε όλη τη Μεσόγειο και καλλιεργείται σε πολλές περιοχές του κόσμου για τους εδώδιμους καρπούς[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΒΑΚΑΛΑΟ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Χαίρμαι ιδαίτερα που τελικά καταφέρνω να είμαι συνεπής στο ραντεβού μου με τις φίλες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌχι να περιαυτολογήσω αλλά...περιαυτολογώ...!!!Η συγκεκριμένη και πολυλατρεμένη συνταγή είναι μία από τις σπεσιαλιτέ μου. Είχα καιρό να την κάνω γιατί δεν[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΒΑΚΑΛΑΟ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Χαίρμαι ιδαίτερα που τελικά καταφέρνω να είμαι συνεπής στο ραντεβού μου με τις φίλες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤα κυριακάτικα τραπέζια, προπάντων του μεσημεριού, είναι τα πιο πλουσιοπάροχα. Γιατί, εκτός από τα φαγητά, εμπεριέχουν πάντα τη φωτεινότητα της μέρας κι[...]
Πηγή: bostanistas.grΤσικνοπέμπτη είναι η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας (της κρεατινής) του Τριωδίου. Ο εορτασμός αυτής της μέρας είναι ένα έθιμο που δεν γνωρίζουμε από πού[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 09/07/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινά σνίτσελ με προσούτο, ντομάτα και τυρί τσένταρ Γρήγορα και πεντανόστιμα σνίτσελ με[...]
Πηγή: sintayes.grΤούτον τον καιρό με ξαναβρήκαν όλοι. Παλιές μου συμμαθήτριες, παλιοί μου φίλοι κι εραστές με ανακαλύπτουν, με κάποιον τρόπο που δεν κατανοώ, στο facebook και[...]
Πηγή: bostanistas.grΣήμερα μαγειρεύουμε σουηδικά κεφτεδάκια... Μαζί με πατάτες τηγανιτές ή πουρέ είν αι τέλεια! Συνδυάστε τα με σαλάτα μαρούλι και ρόκα και ένα ποτήρι μπύρα ή[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΧουνκιάρ Μπεγεντί λέγεται στα Τούρκικα και είναι μοσχάρι με φρέσκια ντομάτα και πουρέ μελιτζάνας. Τη βρήκα σε κάποιο περιοδικό που έλεγε ότι το συνηθίζουν να[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΕίχα γράψει και πέρσι τέτοια εποχή για το παράξενο αυτό θαλασσινό , κοινό εδώ στην περιφέρεια της Αδριατικής, το τόσο άδικα περιφρονημένο. Η όψη της κανιόκιας[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια 4-6 άτομα: 1½ κιλό μοσχάρι 500 γρ. αμπελόφυλλα 8 καρότα 1 πράσο 5 κρεμμύδια ξερά 8 κλωνάρια σέλερι 100 γρ. φιστίκι Αιγίνης ανάλατο σε ψίχα 150 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: sidagi.grΤι χρειαζόμαστε: 250γ ρ κιμα μοσχαρισιο 250 γρ κιμα χοιρινο 1 ξερο κρεμμυδι τριμμενο 1 αβγο ελαφρα χτυπημενο 1/2 φλ. ψιχα τριμμενη 1 κ.γ. κοφτη αλατι 1/2 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι ξακουστοί ανατολίτες παραμυθάδες, έφτιαξαν ένα θαυμάσιο μύθο! Αξεπέραστο! Φάτνη και χιόνια στη καρδιά της Παλαιστίνης Αύγουστο μήνα! Φτωχοί βοσκοί[...]
Πηγή: greekcook.grΗ Μπεσαμέλ είναι μια κρεμώδης σάλτσα που χρησιμοποιείται σε μεγάλη ποικιλία φαγητών του φούρνου. Έχει ως βάση το γάλα, το αλεύρι (ή το corn flour ) και το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο γιουβέτσι όπως το σαχανάκι είναι δυο φαγητά που έχουν πάρει το όνομά τους από το σκεύος που μαγειρεύονταν. Τώρα βέβαια όταν ακούμε γιουβέτσι σπάνια πάει το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΌταν καλώ κόσμο για φαγητό το έχω σαν αρχή να μην τους σερβίρω ποτέ το ίδιο φαγητό. Το θέμα είναι ότι καλώ συχνά οπότε πρεπει να είμαι ιδιαίτερα εφευρετική[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΥλικά 500 γρ κιμά (μισό χοιρινό μισό βόειο) 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκέλιδα σκόρδο 1 αυγό ψίχα από 4 φέτες ψωμί μουσκεμένη μαιντανός ψιλοκομμένος[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΟι “δημιουργικοί πουρέδες” τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σήμα κατατεθέν της σύγχρονης εστιατορικής κουζίνας διεθνώς, αλλά και στην Ελλάδα. Αυτή η μισοστραβή[...]
Πηγή: caruso.gr