κοκορετσι στο φουρνο αργυρω | ρυζι με γαριδες | φιλετα μοσχαρισια στο φουρνο | μπουγατσα cooktime | συνταγη για κεικ απλο παρλιαρος | πιλαφι ακης | κουλουρακια καροτου με ελαιολαδο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα με μελι

Βρέθηκαν 48 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Γλυκόπικρο και μυρωδάτο λικέρ Μυρτιά

Είναι κλασική συνταγή της Σαρδηνίας και ίσως ακόμα προλαβαίνετε να φτιάξετε το ασυνήθιστο αυτό χωνευτικό λικέρ για να το χαρείτε ή και για να το χαρίσετε στις[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Μπέργκερ από σπίτι: απενοχοποίηση τώρα!

Μα υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να αντισταθεί στα στρογγυλά ψωμάκια που κρύβουν ανάμεσά τους ζουμερό μπιφτέκι, τυρί και τόσα χρώματα από κέτσαπ, μουστάρδα,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ζήτω τα κυδώνια!

Το χειμώνα, μόλις τα βρω στην αγορά ή στον πάγκο των γειτόνων μας καλλιεργητών στο νησί, πάντα αγοράζω κυδώνια. Εχω μια γαβάθα ή καλάθι ή σκαφίδι γεμάτο με[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πέντε μυστικά για τραγανή πετσούλα

Ξέρω ότι ότι με αυτό το κείμενο διακυβεύονται οι σχέσεις μου με τους αγαπημένους bostanistas Ορέστη Δαβία και Άντυ Παξινό , που έχουν απομακρύνει την[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Καιρός φέρνει τα λάχανα...

Βαλκάνιοι, Βορειοευρωπαίοι αλλά και Ασιάτες απολαμβάνουν το ξινολάχανο και το καυτερό τουρσί με λάχανο, που τα ετοιμάζουν κατά παράδοση αυτή την εποχή. Η[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τσικνίζουμε στο σπίτι

Δεν γινόταν πάντα έτσι την Τσικνοπέμπτη. Δεν κλείναμε τραπέζι μόνο και μόνο για να φάμε έξω. Πηγαίναμε συγκεκριμένα για κοψίδια. Σε κάποια απόμακρη γειτονιά.[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κυριακάτικα: αρνάκι με κρούστα από αμύγδαλα

Μια εναλλακτική, πιο τολμηρή πρόταση για το κυριακάτικο τραπέζι του καλοκαιριού: το αγαπημένο μας αρνάκι με κρούστα από αμύγδαλα, άρωμα από δροσερά βότανα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Λάχανο τουρσί: το καλύτερο προβιοτικό

Το λάχανο είναι το φυσικό σαπούνι για τον οργανισμό μας. Αυτή είναι μια από τις πολλές ιδιότητες που έχει, αλλά είναι η πιο σημαντική. Το λάχανο, αφού περάσει[...]

Πηγή: bostanistas.gr
H περίφημη τηγανιά της Τζιας

Η πρώτη μας επαφή με τη Τζιώτικη τηγανιά ήταν όταν πρωτοήρθαμε στο νησί, και μας κάλεσαν σε ένα γάμο. Οι παραδοσιακοί γάμοι, ιδίως οι ελάχιστοι φθινοπωρινοί[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Η μπριζόλα του εργένη

Όσοι ζουν, ή έχουν ζήσει έστω για σύντομο διάστημα, ως εργένηδες, θα συμφωνούν πως η πιο κοπιαστική φροντίδα για το νοικοκυριό τους είναι, μετά το κατά γενική[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Όπως παλιά: πηχτή και κότσι χοιρινό

Τα χοιροσφάγια αποτελούσαν χαρακτηριστικό έθιμο των Χριστουγέννων, που, πέρα από τον εορταστικό του συμβολισμό, είχε ιδιαίτερη σημασία για την εποχή και τις[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το ρεβεγιόν του εργένη: μεζεδάκια από κρέας

Αφού γνώρισε και σιγά - σιγά ανακαλύπτει τον μυστηριώδη και γοητευτικό κόσμο της μαγειρικής, ο εργένης αποφάσισε να μοιραστεί τα επιτεύγματά του με φίλους και[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Γιορτινά: η γαλοπούλα και οι παραλλαγές της

Γαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Αρώματα στο φαγητό, αρώματα και στο ποτήρι

Χρόνια πώς; Πώς τα θέλετε, πολλά, καλά, με υγεία, ευτυχισμένα, με επιτυχίες, με δημιουργίες, με αγάπες, με παιδιά, με χαμένους στα όνειρά σας, με φιλίες[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το κρέας των χορτοφάγων

Ξεχωριστός μεζές στο κέντρο του τραπεζιού, τα μανιτάρια αναφέρονται συχνά σαν το “ κρέας των χορτοφάγων” και μπορούν να αποτελέσουν κύριο πιάτο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
... με τα κρεμμυδάκια

Γράφοντας προ ημερών για τις πατάτες σκέφτηκα πως πρέπει να σας πω για ένα άλλο «συνοδευτικό» ψητού κρέατος, ιταλικής προέλευσης αυτό, που έχω[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Αφράτα κεφτεδάκια φούρνου και δύο μυστικά

Μετά τις αφράτες τηγανίτες με σύκα και μέλι , επέλεξα να φτιάξω τα αφράτα κεφτεδάκια φούρνου. Είναι τυχαίο, πίστεψέ με. Δεν έχω σκοπό από εδώ και πέρα να[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Η τηγανιά του δάσους

Στη διατροφική δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Γνωστό και αποδεκτό από τα παλιά. Έτσι, για όσους δεν ασκούνται στην κρεατοφαγία, υπάρχουν και τα μανιτάρια.[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα κρητικά: γίγαντες πλακί

Γίγαντες! Το όνομα και μόνο δεν θα μπορούσε να μη χαρακτηρίζει την τεράστια νοστιμιά τους. Ένα κλασικό ελληνικό φαγητό που με μικρές δικές μας παρεμβάσεις[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy