Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 72 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤι θα έλεγες να φτιάξουμε λαμπάδες πολύ ξεχωριστές και ιδιαίτερες? Όχι,δεν κατάλαβες...δεν θα τις διακοσμήσουμε μόνο.Θα τις φτιάξουμε εμείς μόνοι μας και θα[...]
Πηγή: lamproukam.blogspot.grΑριστερά βλέπετε το σιρόπι και δεξιά την έτοιμη σουμάδα Υλικά: 200 γρ. καθαρισμένα ωμά αμύγδαλα 50 γρ. πικραμύγδαλα ή μερικές σταγόνες εσάνς αμυγδάλου 750 γρ.[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grκολοκύθα συνταγές – halloween Με εξαίρεση τον τρόμο της ανασφάλειας που η αραχνιασμένη όραση της πολιτικής υφαίνει πλέκοντας παρανοϊκούς ιστούς γύρω απ’ τους[...]
Πηγή: pandespani.comΤελευταία εβδομάδα και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Σαν μικρά παιδιά και εμείς περιμένουμε τις Άγιες Ημέρες για να γιορτάσουμε μαζί με την οικογένειά μας και να[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΕδώ είμαι και πάλι! Σκέφτηκα, σήμερα, μια και ξεκίνησα με ρεβίθια να τελειώσω με ένα ακόμη πιάτο με ρεβίθια αλλά διαφορετικό από τη σούπα. Κονσέρτο με σολίστ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ Το μοσχοκαρυδο, είναι ουσιαστικα ο σπορος από τον καρπο του δεντρου Myristica fragans , οικογενεια Myristicaceae , που καταγεται από την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ · ΟΡΕΚΤΙΚΑ (ΖΑΜΠΟΝ, ΣΑΛΑΜΙ, ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΟΥΤΙΟΥ, ΕΛΙΕΣ, ΒΙΤΑΜ, ΑΥΓΑ ΒΡΑΣΤΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ, ΚΛΠ) ·[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΤην Κυριακή που μας πέρασε, το σπίτι μας μετατράπηκε σε παραλία... Μια παραλία έτοιμη να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους φίλους και συγγενείς που ήρθαν να[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΜια ασυνήθιστη γλυκοκαυτερή γρανίτα, που οι Γάλλοι σερβίρουν και στη μέση του γεύματος, ανάμεσα στα ψαρικά και τα κρεατικά. Ο συνδυασμός γλυκού με καυτερό[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ βρώμη είναι ένα σπουδαίο δημητριακό, που τον τελευταίο καιρό έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και στην διατροφή μας. Πλούσιο σε φυτικές ίνες, γεμάτο από[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια ασυνήθιστη γλυκοκαυτερή γρανίτα, που οι Γάλλοι σερβίρουν και στη μέση του γεύματος, ανάμεσα στα ψαρικά και τα κρεατικά. Ο συνδυασμός γλυκού με καυτερό[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο τραπέζι να 'ναι πάντα γεμάτο από όσους γεμίζουν και την καρδιά σας! Κι η κουζίνα σας να 'ναι γεμάτη πάντα από «όλα τα καλά». Ευχές και[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ αποχή μου από την κουζίνα κράτησε ακριβώς μια εβδομάδα. Εκτός από τα μελομακάρονα που έφτιαξα, μέσα στην κουζίνα μου για μια εβδομάδα δεν ψήθηκε παρά μονάχα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟι άνθρωποι και οι όποιες «γευστικές ιδιαιτερότητες» τους είναι κάτι που αντιμετωπίζω πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό. Βρίσκομαι σχεδόν πάντα, μπροστά[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΊσως αυτές τις ημέρες και ενόψει της νηστείας της Σαρακοστής όλοι δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε τρόφιμα, υλικά και εδέσματα νηστίσιμα είτε νηστεύουμε είτε[...]
Πηγή: funkycook.grΕδώ είμαι και πάλι! Σκέφτηκα, σήμερα, μια και ξεκίνησα με ρεβίθια να τελειώσω με ένα ακόμη πιάτο με ρεβίθια αλλά διαφορετικό από τη σούπα. Κονσέρτο με σολίστ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΖουμερά, χορταστικά και μυρωδάτα. Τι χρειαζόμαστε: Για τα gnocchi : 1100-1300 gr σάρκα σφικτής κίτρινης κολοκύθας 50 gr μπισκότα amaretti κοπανισμένα 40 gr[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΦίλοι μου, θα έχετε ήδη καταλάβει ότι οι αναρτήσεις μου ακολουθούν πάντα τις απορίες σας. Η απορία που διάβασα 2 φορές σήμερα και πολλές φορές στο παρελθόν,[...]
Πηγή: dukandiaita.blogspot.gr