κουραμπιεδες νηστισιμοι με φυτινη | σουπιες με κριθαρακι αργυρω | χαλβας φαρσαλων ευκολος | συκωτι στο τηγανι αργυρω | λιαστή ντομάτα | σαμαλι νηστισιμο βεφα αλεξιαδου | νιόκι με κόκκινη σάλτσα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα με σιμιγδαλι

Βρέθηκαν 17 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Αρνί ή Μοσχάρι Κοκκινιστό με Τραχανά

Ο τραχανάς είναι ένα παραδοσιακό ζυμαρικό που φτιάχνεται από πλιγούρι, δηλαδή σιτάρι κοπανισμένο ή αλεσμένο, σιμιγδάλι ή αλεύρι που βράζεται απαραίτητα μέσα[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων από την[...]

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr

PACCHERI (ΜΙΣΑ ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ) ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ[...]

PACCHERI (ΜΙΣΑ ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ) ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Σε ποιες τροφές βρίσκεται η γλουτένη και πώς θα[...]

Η γλουτένη είναι η κύρια πρωτεΐνη των δημητριακών. Δημητριακά με υψηλή περιεκτικότητα σε γλουτένη είναι το σιτάρι, η όλυρα (ή ντίνκελ), το σιμιγδάλι, το[...]

Πηγή: toarkoudi.gr
5 πεντανόστιμοι τρόποι να μαγειρέψετε τη βρώμη!

H βρώμη έχει μπει για τα καλά τα τελευταία χρόνια στην διατροφή μας. Οι ειδικοί τονίζουν και υπογραμμίζουν συνεχώς την θρεπτική της αξία και εξηγούν πώς αυτή[...]

Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίες
Συνηθισμένα vegan υλικά συνταγών

FAQ Τι είναι το άγαρ άγαρ; Είναι μια ζελατινοειδής ουσία φυτικής προέλευσης. Πωλείται σε νιφάδες ή σε σκόνη, χρησιμοποιείται στη μαγειρική και τη[...]

Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr
Άλευρα & Γλουτένη

Τί είναι η γλουτένη; Η γλουτένη είναι πρωτεΐνη του ενδοσπερμίου του μαλακού σιταριού, κριθαριού, βρώμη και σίκαλης, η οποία αποτελείται από τη γλοιαδίνη και[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
σπαγγέτι με κινόα και χουρμάδες - Pandespani.com

Ανατροπή στην πυξίδα της γεύσης με μια ξεχωριστή μακαροράδα, με την αίσθηση του Νότου να οδηγεί την κατεύθυνση στον γευστικό χάρτη προς το κάτω κεντρικό[...]

Πηγή: pandespani.com
Ειδικά Ζυμαρικά - Φωλιές

Μια ιδιαίτερη κατηγορία ζυμαρικών είναι τα ειδικά, που ξεχωρίζουν με την χαρακτηριστική εμφάνιση που έχουν, και περιλαμβάνει αυτά που έχουν σχήμα φωλιάς[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Να αχνίσουν οι χύτρες!

Από την αυγή της ιστορίας, όταν οι άνθρωποι πρωτάρχισαν να μαγειρεύουν, επινόησαν τις σούπες. Βασική τροφή των φτωχών, οι χωριάτικες σούπες γίνονταν με ό,τι[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κοφτά ζυμαρικά

Τα κοφτά ζυμαρικά γίνονται κι αυτά αναμειγνύοντας αλεύρι, ή σιμιγδάλι από αλεσμένο σκληρό σιτάρι και νερό, με ή χωρίς γάλα και αυγό, που ανακατεύεται μέχρι να[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑ

Κρεμα για το απογευματακι με σιμιγδάλι. Τι χρειαζόμαστε: 200 γραμμάρια γάλα 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό λίγη μαύρη ζάχαρη (περίπου μια κουταλιά) λίγη[...]

Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.gr
Σπιτικές  συνταγές  για  μωρά

Κρεμα για το απογευματακι με σιμιγδάλι . Τι χρειαζόμαστε: 200 γραμμάρια γάλα 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό λίγη μαύρη ζάχαρη (περίπου μια κουταλιά) λίγη[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Αλκαλική  διατροφή

Μάθετε την αλήθεια για την διατροφή και Απαλλαγείτε μια για πάντα από το περιττό λίπος Καθαρίστε τον οργανισμό σας από τις αιτίες που προκαλούν τις[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
5 λαχταριστες συνταγες με βρωμη!!!

H βρώμη έχει μπει για τα καλά τα τελευταία χρόνια στην διατροφή μας. Οι ειδικοί τονίζουν και υπογραμμίζουν συνεχώς την θρεπτική της αξία και εξηγούν πώς αυτή[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
ΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ♦♦[...]

ΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με μισά[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Η ΠΟΛΈΝΤΑ  ♦♦  LA POLENTA

Η ΠΟΛΈΝΤΑ Η πολέντα, ειναι ενα παρασκευασμα απο χοντροαλεσμενο αλευρι δημητριακων, συνηθως καλαμποκιου, νερο και λιγο αλατι. Θα μπορουσαμε να την[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy