Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 129 συνταγές
Χρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 1 κιλό μοσχαρίσιες κοτολέτες βούτυρο ή λάδι αλάτι, πιπέρι 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη 1 πιεπεριά κίντρινη ψιλοκομμένη 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: sidagi.grΠίτσα με αρωματική ζύμη και λούντζα Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο φαγητό τόσο ευρέως διαδεδομένο και με τόσους φανατικούς οπαδούς ανά τον κόσμο όσο η πίτσα.[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr...γρήγορη, εύκολη και χορταστική Ιταλία... και μόνο στο άκουσμα της λέξης, το μυαλό ταξιδεύει σε γαστρονομικές απολαύσεις της γειτονικής χώρας. Απολαύσεις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημερούδια και Χριστός Ανέστη!!!! Δεν ξέρω πως ήταν το δικό σας το πάσχα αλλα το δικό μου ήταν το πιο χαρούμενο και το πιο τρελό τον τελευταίων δέκα χρονων.[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΥλικά: Για την ζύμη 300 γραμμάρια αλεύρι σκληρό (ή που χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε ψωμί) 170 γραμμάρια νερό χλιαρό 20 γραμμάρια μαγιά φρέσκια 4 κουταλιές[...]
Πηγή: sidagi.grΓια το κεμπάπ χρειάζεται ο αρνίσιος κιμάς αλλά εγώ πάντα βάζω μοσχαρίσιο με χοιρινό και είναι εξίσου νόστιμο. Το εντυπωσιακό στην συνταγή αυτή είναι ότι το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή η συνταγή είναι μια παραλλαγή της κλασσικής συνταγής για κανελλόνια. Μόνο που αντί για κρέπα, χρησιμοποιούμε μελιντζάνα. Θα χρειαστείτε: Για τις[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΜέχρι τώρα η μόνη μου επαφή με το πλιγούρι είναι το ταμπουλέ και τα κιλτιρίτσια της Στέλλας Σπανού . Οι εντυπώσεις μου είναι απολύτως θετικές, οπότε συνεχίζω[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr”Σάββατο κι’ απόβραδο … και άσε τι λένε ...” Άσχετο, αλλά μου ήρθε και αφού μου ήρθε να το γράψω. Αύριο όμως είναι πράγματι Κυριακή. Και η Sonia (σας έχω[...]
Πηγή: cookpad.com/grΡολό με κιμά και πιπεριές Υλικά ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 200 γραμμάρια τυρί μαλακό 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλιές γλυκού μπέικιν πάουντερ ½[...]
Πηγή: greekouzina.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά: 2 κούπες βρασμένα φασόλια μαυρομάτικα (430 γρ. στραγγισμένα) 1/2 κούπα αλεύρι πατάτας * 115 γρ. μανιτάρια κονσέρβας ψιλοκομμένα ή 1/4-1/2 κούπα πολύ[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr400 γρ. αλεύρι 500 γρ κιμά μοσχαρίσιο 100 γρ μύρτιλο 250 γρ γιδοτύρι βασιλικός αλάτι πιπέρι κύμινο ελαιόλαδο Οδηγίες Σε ένα βαθύ μπωλ ρίχνουμε το αλεύρι με[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛίγο παλιότερα είχα γράψει, "Δεν έχω φάει ποτέ σε εστιατόριο με Michelin star κι έτσι δε μπορώ να σας πω τί γεύση έχει ένα πιάτο φτιαγμένο με αυτά τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr