γαλοπουλα φιλετο στο τηγανι | λικερ ροδι με κρασι | σουφλε λαχανικων ακης πετρετζικης | κρεμες για γενεθλια | τραχανας με γαλα για μωρα | μηλα ψητα στο φουρνο χωρις ζαχαρη | πουρες μελιτζανας με γιαουρτι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις γαλετα πιτες απακι

Βρέθηκαν 53 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

SITES & BLOGS


Η σχέση μου με το τυρί

Σήμερα λέω να το παίξω Κάκτος - Γς. Αυτός που τα σχόλιά του στου Σαραντάκου τα μεταφέρει και στο μπλογκ του . Εντάξει, όχι όλα, αυτά που έχουν σαν θέμα τις[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Μοσχάρι με κύμινο (διαιτητικό)

Μιας κι άρχισα με το μοσχάρι προχτές, ας συνεχίσου με μερικούς ακόμα τρόπους που μπορεί να φτιαχτεί το μοσχάρι. Το συγκεκριμένο είναι διαιτητικό κι αυτό όχι[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Χουνκιάρ μπεγεντί

Άλλο ένα φαγητό με μοσχαρίσιο κρέας. Το ιδιαίτερο σ' αυτό είναι ότι συνοδεύεται από πουρέ μελιτζάνας. Το πρωτάκουσα στην πολίτικη κουζίνα και με εντυπωσίασε.[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Μελιτζάνες πουρέ

Έγραφα προχτές για το χουνικάρ μπεγεντί που είναι κρέας με πουρέ μελιτζάνας. Ε, άλλη μια συνταγή για τον πουρέ εδώ! Υλικά 1 ½ κιλό μελιτζάνες χυμό από 1[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Κουλουράκια Κανέλας (Παναγιώτας)

Η ομοβροντία με τα κουλούρια συνεχίζεται :) Αυτή τη φορά είναι μια συνταγή της Παναγιώτας. Η οποία όταν έβαζα κανέλα στο φαγητό (π.χ. στα μακαρόνια)[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Πιροσκί Γιώργου

Πιροσκί έχω ξαναβάλει. Τότε ήταν της γιαγιάς Κεράσας , αυτά είναι του Γιώργου. Εκείνα ήταν με πατάτα, κλασσικά δηλαδή, αυτά είναι με λουκανικάκι. Επίσης στη[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Ζαντάρ

Πάσχα ήταν η μέρα εκείνα αλλά εκεί που βρισκόμασταν αρνάκι δεν είχε. Ε, και τι έγινε. Εμείς συνεχίσαμε ακάθεκτοι την εκδρομή μας. Αφήσαμε πίσω μας το Σπλιτ ,[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Το πανηγύρι του Ταύρου

Στα χωριά της βορειοανατολικής Λέσβου υπάρχει το έθιμο του Ταύρου. Εντάξει, όχι σε όλα. Βασικά εγώ ήξερα αυτό το έθιμο στην Αγιαπαρασκευή που έχει και το θρύλο[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Το Νησί

Κι αφού έγραψα για τη Λίμνη, πρέπει να γράψω και για το νησί της αλλά και το Νησί . Με κεφαλαίο Ν όταν αναφερόμαστε στον οικισμό που υπάρχει πάνω στο νησί της[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Πιροσκί της γιαγιάς Κεράσας(!)

Τα πιροσκί είναι ένα ρώσικο παραδοσιακό έδεσμα. Μοιάζουν με τους τούρκικους τζεσλεμέδες, αλλά γίνεται με πολύ περισσότερη ζύμη. Μοιάζουν με τυροπιτάκια αλλά[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Μοσχάρι στιφάδο

Δεν ξέρω πώς μου ήρθε η ιδέα. Αντί να φτιάξω το μοσχάρι κοκκινιστό, να το φτιάξω στιφάδο. Το έκανα κι έγινε μμμμ. Ένα εξαιρετικό πιάτο, που συνοδεύεται[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Τυρόπιτα σε φόρμα (πατσαβουρέ - Νατάσας)

Όταν έφερε τη συνταγή για την τυρόπιτα η Νατάσα , είχε γράψει στο πίσω μέρος του χαρτιού ακόμα μια συνταγή για τυρόπιτα, με τα ίδια βασικά υλικά αλλά λίγο[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Γλωσσικοί ευπρεπισμοί

Δεν συνηθίζω να αναδημοσιεύω αυτούσια σχόλια από άλλα μπλογκ (το λεγόμενο ριμπλόγκινγκ). Αλλά βρίσκω κάποια κομμάτια εξαιρετικά κομμάτια. Ένα απ' αυτά είναι[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Ομελέτα φούρνου με πατάτες και λουκάνικο

Πριν μερικές μέρες είδα στο ίντερνετ μια συνταγή για ομελέτα φούρνου με πατάτες και λουκάνικο. Τίποτα το παράξενο το να βλέπεις κάτι καθώς περιδιαβαίνεις στις[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Κότσι χοιρινό

Το κότσι το είχα πρωτοδοκιμάσει σε μια ταβέρνα στα Λιόσια. Προ του 55 λεγότανε (και λέγεται) κι είχαμε πάει εκεί μιας και τραγουδούσε κάποιος γνωστός μας.[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Λαζάνια με κιμά

Τα λαζάνια είχα να τα φτιάξω πολλά χρόνια. Καμιά 20αριά, από τότε που ήμασταν στον Πύργο. Ήταν αγαπημένος τρόπος μαγειρέματος του Πασχάλη. Κι είπαμε να τον[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Αρνάκι Φρικασέ

Κάμποσος καιρός πέρασε και συνταγή δεν έχω βάλει (εκτός απ' την πλάκα την προχτεσινή). Γευστικό μπλογκ έχω, χρειάζεται να βάζω και κάνα τέτοιο. Όχι για πολύ,[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Γιουβέτσι

Το γιουβέτσι είναι μια επέκταση απ' το κοκκινιστό. Μέχρις ένα σημείο η διαδικασία είναι η ίδια. Παίρνεις το κρέας και το μαγειρεύεις. Βάζεις τα κρεμμυδάκια[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Λουκάνικα αλά Μόναχο

Στο Μόναχο έμεινα 3 χρόνια. Από τότε έχουν περάσει άλλα (σχεδόν) 10. Κι όμως, πώς τρώγονται τα άσπρα μοναχέσικα λουκάνικα δεν είχα μάθει μέχρι τώρα. Κι ενώ έχω[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Μπιφτέκια Πανέ

Υλικά 300 γρ. φρέσκο κιμά 1 αυγό 1 κοφτή κουταλιά μουστάρδα 1 φέτα ξερό ψωμί 1 φλιτζάνι γάλα 1 κουταλιά αλεύρι 1 κουταλιά μαργαρίνη μπαχαρικά αρεσκείας[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Αρνί Λαδορίγανη στο Φούρνο

Υλικά 1½ κ. αρνί μπροστινό 1 φλιτζάνι λάδι το χυμό από 1 – 2 λεμόνια 1 κουταλιά ρίγανη αλάτι – πιπέρι Εκτέλεση Πλένω το κρέας, το[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Κεφτεδάκια με σάλτσα κάρυ

Μια συνταγή απ' τα παλιά. Μια φορά θαρρώ πως τις έχω κάνει πριν από πάρα πολλά χρόνια (χωρίς τις πίκλες βέβαια!). Το κάρυ το έχω για ινδικό μπαχαρικό (και[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Μοσχάρι κατσαρόλας με μπύρα

Υλικά 1,5 κιλό κρέας μοσχαρίσιο 2 κουταλιές βούτυρο 2 μεγάλα κρεμμύδια 1/2 φλιτζάνι καρότο ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές λάδι 1,5 ποτήρι μπύρα[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy