ψαρονεφρι ακης | γλυκο με μπισκοτα και σοκολατα | σπανακορυζο βεφα | τονοσαλατα αργυρω | κεικ ινδοκαρυδο νηστισιμο αργυρω | μικρασιατικη βασιλοπιτα αργυρως | καταιφι βεφα | κεικ μηλου νηστισιμο αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις μοσχοκαρφι εμενταλ πτι μπερ

Βρέθηκαν 95 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


“Winter rolls” - Χριστουγεννιάτικη εκκαθάριση

Πριν από λίγες ημέρες “έπεσα πάνω” σε μία συνταγή (στις “ Πονηρές κρέπες ” της bouka_tsoukaliou ), η οποία μου φάνηκε έξυπνη σαν ιδέα και χρήσιμη στο ρόλο του[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Διαιτητικές Τορτίγιες

Υλικά για 2 τορτίγιες καλαμποκιού (οι οποίες υπάρχουν έτοιμες στο εμπόριο): 2 λουκάνικα γαλοπούλας σε κυβάκια 1/2 φλυτζάνι πράσο κομμένο ζυλιέν 1/2[...]

Πηγή: greekcook.gr
Πλεξούδα κρεάτων

Υλικά: 1 λωρίδα κρέατος από γαλοπούλα περίπου 15 εκατοστά 1 λωρίδα κρέατος από αρνάκι ίδιου μήκους 1 λωρίδα κρέατος από χοιρινό ίδιου μήκους 1 σκέπη από[...]

Πηγή: greekcook.gr
Κλασική γέμιση γαλοπούλας

Μια κλασσική γεύση. Φτάνει για μια γαλοπούλα μέτρια, γύρω στα 4-5 κιλά. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς, διπλοκομμένος 70 ml ελαιόλαδο 200 γρ.[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Χημείες Μπαχαρικών με Άρωμα Χριστουγέννων

Χριστουγεννιάτικα εδέσματα χωρίς το χαρακτηριστικό, ζεστό και γλυκό άρωμα των μπαχαρικών δεν γίνεται! Κανέλα, γαρίφαλο, γλυκάνισο, μπαχάρι, βανίλια,[...]

Πηγή: funkycook.gr
Πικάντικος κιμάς Νόρας με φασολάκια στο φούρνο

Μια ανατολίτικη νότα στο πιάτο σας. Μια ιδιαίτερη γεύση μ' ένα κατεξοχήν λαδερό φαγητό να συνδυάζεται άψογα με τα υπόλοιπα. Γεύση που ικανοποιεί τον ουρανίσκο[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Στήθος γαλοπούλας μαριναρισμένο σε γάλα

Άνοστο το κρέας της γαλοπούλας, άπαχο, εύκολα μπορεί να στεγνώσει και να μην έχει καμμία ενδιαφέρουσα υφή και γεύση όταν φτάνει στο πιάτο μας. Γι αυτό και έχω[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Πανσέτα γεμιστή

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Πλεξούδα κρεάτων

Για 2 άτομα 1 λωρίδα κρέατος από γαλοπούλα 1 λωρίδα κρέατος από αρνάκι ίδιου μήκους 1 λωρίδα κρέατος από χοιρινό ίδιου μήκους 1 σκέπη από αρνί ή κατσίκι Αλάτι[...]

Πηγή: sidagi.gr
Olla podrida: το "βραστό"

Olla podrida, η «καθολική»: Η όγια ποδρίδα, η κοτόσουπα με διάφορα κρεατικά (είναι αυτό που λέμε εμείς «βραστό»), βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ισπανική κρεατόσουπα με διάφορα κρεατικά (Olla[...]

Η όγια ποδρίδα βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική συνταγή. Τη μνημονεύει ακόμα και ο Σάντσο Πάντσα στο «Δον Κιχώτης της Μάντσα». Στην Ισπανία[...]

Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr
Σις κεμπάπ γαλοπούλας

ΥΛΙΚΑ 750 γρ. κιμά γαλοπούλας (ή κοτόπουλου), 3 φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, 1 μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι, 5 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό, 3 κουταλιές[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Αρνάκι φρικασέ στη χύτρα ταχύτητας

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΣΙ ΜΕ ΠΕΛΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

Σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς έχετε δοκιμάσει γκιούλμπασι σε κάποια παραδοσιακή χασαποταβέρνα. Πρόκειται για ένα διάσημο φαγητό που συνηθίζεται κυρίως στην[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΛΟΥ ΜΟΥ

Άλλη μια συνταγή από τα αστερολιλά αγαπημένη και δοκιμασμένη! ΥΛΙΚΑ 500 γρ. κιμάς ανάμεικτος χοιρινός και μοσχαρίσιος 1 κούπα φρυγανιά τριμμένη 1 φλιτζανάκι[...]

Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr
Γίδα βραστή στη χύτρα ταχύτητας

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Σουτζουκάκια πολίτικα με κιμά κοτόπουλου

700 γρ. κιμάς γαλοπούλας ή κοτόπουλου, ανάμεικτος από μπούτι και στήθος, χωρίς τις πέτσες (περασμένος μία φορά από τη μηχανή στο χοντρό κόσκινο), κατευθείαν[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Λαχματζούν

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Μυστικά των σεφ για αφράτα & νόστιμα[...]

Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Αγριογούρουνο κοκκινιστό

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Κιμάς - είδη - τρόποι μαγειρέματος

Κιμά αποκαλούμε το αλεσμένο κρέας. Μπορεί να παρασκευαστεί από όλα τα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.ά. Στην Ελλάδα τον[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Μοσχάρι κοκκινιστό με μελιτζάνες

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Πολίτικος μεζές με γαλοπούλα, καρύδια και[...]

1 φλιτζ. τσαγιού ψαχνό γαλοπούλας ή κοτόπουλου ή χοιρινού, σε μικρά κυβάκια (χωρίς λίπη ή πέτσες) 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζωμός κοτόπουλου (αν έχουμε αποθηκευμένο[...]

Πηγή: gastronomos.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy