κεικ σιροπιαστο | βλητα μαγειρεμα | αστακος συνταγη αργυρω | sws tyrioy | με σαλτσα μουσταρδας | κρεμα ζαχαροπλαστικης νηστισιμη | σαλατα μαρουλι με φρουτα | βισιναδα | φτιαχνω κριτσινια με βρωμη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις ραδικια συκωτι

Βρέθηκαν 15 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Χοιρινές μπριζόλες κρασάτες

Τσικνοπέμπτη πλησιάζει και πιάνω την ευκαιρία για να σας πω δυο λόγια για το πως γιορταζόταν και γιορτάζεται εδώ και στην Πάτρα. Η Τσικνοπέμπτη θεωρείται η[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Σπλήνα γεμιστή

Πρόκειται για πολύ ιδιαίτερο και πικάντικο κρασομεζέ. Η συνταγή και η εκτέλεσή της είναι του πατέρα μου.  Υλικά: 1 σπλήνα μοσχαρίσια 1 ματσάκι μαϊντανό[...]

Πηγή: greekmasa.gr

Σπλήνα γεμιστή για μερακλήδες

Υλικά 2 μοσχαρίσιες σπλήνες 1 φλ. φέτα 2 σκελίδες σκόρδο 1 φλ. ψίχα ψωμιού 1/2 φλ. βούτυρο 1/2 φλ. χυμό ντομάτας 1/2 γλ. ζωμό κρέατος (προαιρετικά) 1 ματσάκι[...]

Πηγή: e-syntages.gr
Όπως παλιά: πηχτή και κότσι χοιρινό

Τα χοιροσφάγια αποτελούσαν χαρακτηριστικό έθιμο των Χριστουγέννων, που, πέρα από τον εορταστικό του συμβολισμό, είχε ιδιαίτερη σημασία για την εποχή και τις[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ιδιότητες της φυσικής μαστίχας Χίου στην υγεία[...]

Φυσικές ιδιότητες Η μαστίχα αμέσως μετά την έκκριση της σε φυσική κατάσταση και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος βρίσκεται σε μορφή υγρού, κολλώδους και διαυγούς[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
ουρά μοσχαριού με αρώματα και σέλινο (coda alla[...]

Η αρωματική, σιγομαγειρεμένη με σέλινο ουρά του βοδιού (της αγελάδας γενικά) ονόματι Coda alla Vaccinara είναι ένα από τα τυπικά πιάτα της κουζίνας της Ρώμης[...]

Πηγή: pandespani.com
Οματιά

Ένας σπάνιος, σχεδόν δυσεύρετος μεζές στις μέρες μας. Είναι ένας μεζές που γινόταν τα παλιά τα χρόνια μια φορά το χρόνο, την εποχή που γινόντουσαν οι[...]

Πηγή: magiacook.gr
Σπλήνα γεμιστή στο φούρνο της Σοφίας

Ένα ασυνήθιστο φαγητό για τους λάτρεις της σπλήνας και περισσότερο γι αυτούς που έχουν χαμηλό αιματοκρίτη και δεν τους αρέσει και τόσο. Μια δοκιμή θα σας[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr
τρίπα φιορεντίνα - ο πρέσβης κοκκινιστός πατσάς[...]

Ένα από τα παλαιότερα και δημοφιλέστερα πιάτα της Φλωρεντίας προέρχεται από την πάμπτωχη κουζίνα της. Η τρίπα φιορεντίνα (trippa alla fiorentina), δηλαδή ο[...]

Πηγή: pandespani.com
Σπλήνα μοσχαρίσια γεμιστή

Υλικά: 1 σπλήνα μοσχαρίσια 300-350 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 1/3 φλυτζ. ρύζι 1 κρεμμύδι ξερό μέτριο μάραθο, άνηθο αλάτι, πιπέρι 1 ½ ποτήρι κρασί[...]

Πηγή: greekcook.gr
Σπλήνα μοσχαρίσια γεμιστή

Ένας πικάντικος μεζές για κρασάκι, από την Λέρο! Τι χρειαζόμαστε: 1 σπλήνα μοσχαρίσια 1 ματσάκι μαϊντανό 2 κεφάλια σκόρδο 4 πιπερίτσες τσίλι ξερές 1,5 ποτήρι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Σπλήνα μοσχαρίσια γεμιστή με κιμά

Μία συνταγή της γιαγιάς μου για ένα τέλειο κρασομεζέ (φτάνει να σας αρέσει η σπλήνα). Τι χρειαζόμαστε: 1 σπλήνα μοσχαρίσια γύρω στο 1,5 κιλό. 250 γρ. κιμά[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Η Κέρκυρα και η παστιτσάδα

Καλώς σας βρίσκω πάλι. Το ταξίδι με προορισμό την Κέρκυρα , ξεκίνησε τη Δευτέρα το απόγευμα και τελείωσε την Πέμπτη το απόγευμα. Ο λόγος της επίσκεψης ήταν η[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Γλυκό σε ποτήρι

Μεγάλο Σάββατο σήμερα. Η πρώτη Ανάσταση έγινε ήδη. Περάσαμε μια πολύ όμορφη νύχτα . Η διάθεση, οι εικόνες, τα συναισθήματα αλλάζουν. Με διάθεση να αστειευτώ,[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Η Μεγάλη Εβδομάδα και οι συνταγές της

Την Μεγάλη Εβδομάδα ολοκληρώνεται η νηστεία της Μεγάλης Τεσσαρακοστής , με την κορύφωση του Θείου δράματος και την Ανάσταση του Κυρίου μας . Σκοπός της είναι[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy