Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 156 συνταγές
Παραδοσιακό, νόστιμο, οικονομικό, εύκολο! Ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό για σήμερα, από τα αγαπημένα μας. Το πιάτο αυτό το φτιάχνουμε στην Κρήτη με[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr1 κατσικάκι 5 κιλά 1 μπόλια κατσικιού Αλάτι Πιπερι Λίγο Βούτυρο (νέα φυτινη) Για τη γέμιση 1 (400 gr) συκωταριά ψιλοκομμένη 10 φρέσκα κρεμμύδια 1 φλυτζάνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια νόστιμη συνταγή με κατσίκι τώρα που μυρίζει Πάσχα. Τι χρειαζόμαστε: 1 συκωταριά από κατσίκι (περίπου 1/2 κιλό, πολύ καλά πλυμένη και καθαρισμένη) 400 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓίδα βραστή λιμπίστηκα βλέποντας την ανάρτηση της Ξανθής μέσω facebook. Οι Πολίτες, τουλάχιστον η οικογένειά μου δεν την έφτιαχναν. Ξετρελάθηκα όμως με την[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1 συκωταριά από αρνί ή κατσίκι 1 μπόλια 1/2 φλ ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι τριμμένο 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 1/2 ματσάκι άνηθο κομμένο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌπως είναι γνωστό οι ΈΛΛΗΝΕΣ γιορτάζουν την ανάσταση του Θεανθρώπου με την ετοιμασία διάφορων μεζέδων, όπως είναι η μαγειρίτσα , το σπληνάντερο , η[...]
Η όμορφη Αστυπάλαια H Αστυπάλαια (ή Αστροπαλιά) είναι νησί του Αιγαίου με 1.238 κατοίκους (απογραφή 2001). Διοικητικά ανήκει στα Δωδεκάνησα, αλλά γεωγραφικά[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΣτα μέσα της δεκαετίας του 60 ήταν μόδα στα επίσημα τραπέζια μας να γαρνίρεται το πιλάφι με ψιλοκομμένα συκωτάκια από κότα ή αρνάκι ή κατσικάκι ή μοσχάρι. Η[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλησπέρα σας!!! Σήμερα έζησα μια από τις πολύ άσχημες μέρες μου ως blogger! Κατά τις 11 το πρωί, συνδέθηκα για να κάνω την ανάρτηση αλλά για κάποιο λόγο ο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grφωτογράφος:Στέφανος Πάσχος Μια προσπάθεια διασκευής της παραδοσιακής συνταγής, όπου ψήνουμε σε φούρνο με ξύλα μια ολόκληρη νύχτα. Υλικά 1 μικρό αρνί ή κατσίκι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami