Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Όταν πρόκειτε να αγοράσουμε αιγοπρόβειο κρέας, το πρώτο πράγμα που επιλέγουμε είναι αν θα πάρουμε ντόπιο ή εισαγόμενο. (Το εισαγόμενο είναι συνήθως φθηνότερο). Ο τρόπος να ξεχωρίζουμε τα ντόπια αρνιά και κατσίκια, είναι από το είδος της σφραγίδας που έχουν.
Τα εγχώρια κρέατα έχουν μπλε σφραγί [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο faghta-giagias.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- λάδι
- αρνί
- αλεύρι
- κιμάς
- συκώτι
- κόκκορας
- βραστά
- μπριζόλες
- παΐδακια
- κιλότο
- λίπος
- κάστανα
- ζυγούρι
- σπάλα
- κατσίκι
- γλώσσα
- κοιλιά
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Κατηγοριες
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΟχι
- Με μοσχάριΝαι
- Με χοιρινόΟχι
- Με κιμάΝαι
- Με πουλερικάΝαι
- Με κουνέλιΟχι
Ψησιμο
- Στο τηγάνι Οχι
- Στην κατσαρόλα Οχι
- Στο φούρνο Ναι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- λάδι
- αρνί
- αλεύρι
- κιμάς
- συκώτι
- κόκκορας
- βραστά
- μπριζόλες
- παΐδακια
- κιλότο
- λίπος
- κάστανα
- ζυγούρι
- σπάλα
- κατσίκι
- γλώσσα
- κοιλιά
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy