Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Συνήθως η συκωταριά τηγανίζεται αλευρωμένη για να αποκτήσει τραγανή,
ρόδινη κρούστα και σβήνεται με ελάχιστο χυμό λεμονιού ή κρασί. Εδώ
φτιάχνουμε την πολίτικη εκδοχή, στην οποία, μετά το τηγάνισμα,
προστίθενται γιαούρτι και πάπρικα.
Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου.
Μερίδες : [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο mazitafagame67.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- αρνί
- αλεύρι
- γιάουρτι
- κρασί
- γλάσο
- κατσίκι
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Κατηγοριες
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΟχι
- Με μοσχάριΝαι
- Με χοιρινόΟχι
- Με κιμάΟχι
- Με πουλερικάΟχι
- Με κουνέλιΟχι
Ψησιμο
- Στο τηγάνι Ναι
- Στην κατσαρόλα Οχι
- Στο φούρνο Οχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το mazitafagame67.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- αρνί
- αλεύρι
- γιάουρτι
- κρασί
- γλάσο
- κατσίκι
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy