Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 511 συνταγές
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλό (σπάλα) Κανελόνια 30 Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι τσαγιού Μαργαρίνη 2 κουταλιές σούπας Ντοματάκι ψιλοκομμένο 1 κουτί ή 3-4 φρέσκιες[...]
Πηγή: chefoulis.grΗ γιαγιά μου το έφτιαχνε και με μοσχαράκι, που γίνεται το ίδιο νόστιμο. Όταν ήμουν μικρή, προτιμούσα το μοσχάρι, γιατί δεν είχε κοκκαλάκια η σάλτσα, αλλά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 6-7 kg. γαλοπούλα 2 λεμόνια κομμένα στα δύο 50 gr. βούτυρο 700 gr. ανάμικτα λαχανικά - καρότα, αρακάς, πατάτες, καλαμπόκι φύλλα μαϊντανός -[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 250 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 3 μέτριες μελιτζάνες 100 γρ. αρακάς 1 πακετάκι μανιτάρια λευκά 1 ντοματοπολτό μαϊντανό αλάτι-πιπέρι κατά βούληση [...]
Πηγή: greekcook.grΕντάξει, νομίζω ότι μετά από δύο εβδομάδες ιταλικής και γαλλικής παραδοσιακής κουζίνας, οφείλω να κάνω επιστροφή στις ρίζες… Έχω βέβαια την εντύπωση,[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΑυτο το πιατο ηταν η ... συμμετοχή μου στο Πρωτοχρονιατικο τραπέζι... Εκανα πολλές δοκιμες στη διαρκεια της εβδομαδας και τελικα το πέτυχα! Τα υλικα που δινω[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΥλικά συνταγής μπριζόλες μοσχαρίσιες: 4 βούτυρο για το ψήσιμο: 1 κουταλιά της σούπας αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο: όσο θέλετε Για το αρωματικό βούτυρο φρέσκο[...]
Πηγή: icookgreek.com…για τη σάλτσα των φασολιών και του πράσου 250 γρ ξερά λευκά φασόλια 2 πράσα 200 γρ κοντοσούβλι, σε σχετικά χοντρά κομμάτια 2 μέτριες πατάτες 4 κ.σ. παρθένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα γευστικά μας ταξίδια ευτυχώς, σε αντίθεση με άλλα, δε σταματάνε ποτέ, αφού το μόνο που χρειάζεται για να υλοποιηθούν είναι η διάθεση για πειραματισμούς και[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΤο καλοκαίρι στις διακοπές μας στην Ελλάδα δοκιμάσαμε αμπελοφάσουλα στο φούρνο με ντοματούλα, όπως τα μαγειρεύει μία ξαδέλφη μου - τα φασολάκια βέβαια ήταν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr3/8/14 Συκώτι τσίλι με κόκκινα φασόλια και αβοκάντο. Επειδή το συκώτι μας κάνει καλό αλλά δεν ενθουσιαζόμαστε με τους κλασικούς τρόπους μαγειρέματος[...]
Πηγή: zannetcooks.com