Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Όλοι ξέρουμε να φτιάχνουμε τους παραδοσιακούς κλασικούς κεφτέδες που μάθαμε από τη μητέρα μας. Σήμερα θα σας γράψω μια παραδοσιακή συνταγή που βρήκα γραμμένη[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο ρολό κιμά στο φούρνο είναι ένα κλασικό φαγητό που δεν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πολλές παραλλαγές. Χθες εκεί που σκεφτόμουν πως να μαγειρέψω τον κιμά[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜια υπέροχη συνταγή είναι και τα μπιφτέκια μπολονέζ. Είναι γεμάτα γεύση και άρωμα. Ας ξεφύγουμε από τα καθιερωμένα και ας τολμήσουμε να δοκιμάσουμε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΚι όμως, αυτό το συνηθισμένο πιάτο είναι από τις πιο νόστιμες συνταγές μας. Θυμάμαι στην εφηβεία που με ρωτάγανε οι φίλοι μου πότε θα τους ξανακαλέσουμε για[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο Πασχαλινό αρνάκι ή κατσικάκι στο φούρνο δεν διαφέρει βέβαια στο ψήσιμο από οποιαδήποτε μέρα του χρόνου. Όμως η παράδοσή μας θέλει το Πάσχα να φτιάξουμε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΌταν θέλουμε να εντυπωσιάσουμε σε ένα δείπνο καλεσμένων αναζητάμε τα καλύτερα συνοδευτικά. Η κρεατόπιτα η Κεφαλλονίτικη είναι πράγματι από τις καλύτερες και[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤον κιμά ρολό με πορτοκάλια και μουστάρδα τον πειραματίστηκα μόνη μου, παίρνοντας βέβαια σαν βάση την κλασική συνταγή. Βγήκε ένα γευστικότατο φαγητό που άρεσε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο φρικασέ δεν το έτρωγα ποτέ στο σπίτι μου μέχρι που το γεύτηκα σε μια γιαγιά κι εκεί ανακάλυψα ότι το μυστικό είναι να φτιάχνεται όσο πιο απλά γίνεται και[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΧοιρινό φρικασέ μαγειρεύεται και με μαρούλι η ραδίκια. Εκείνο όμως που το κάνει ξεχωριστό είναι με σέλινο. Το φαγητό αυτό το φτιάχνει συχνά η φίλη μου η Κική[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤα σουτζουκάκια σμυρνέικα είναι το αγαπημένο φαγητό του αγοριού μου και ήθελα να του τα φτιάξω όπως τα είχα δοκιμάσει πριν χρόνια σε ένα εστιατόριο και μου[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΣτα μπιφτέκια και στο ρολό ο συνδυασμός κιμάς από μοσχάρι και χοιρινό δένει τέλεια και το φαγητό μοσχοβολά ιδιαίτερα. Αν μπορούμε να βάλουμε και λίγο κιμάς[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΣτη Γαλλία λέγονται œuf mimosa και ως αυγά μιμόζα είναι πιο γνωστά και στην Ελλάδα. Στην Αμερική τα αποκαλούν deviled eggs (εξού και η δική μου μετάφραση ως[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr