Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Το Φθινόπωρο που μας πέρασε ήταν η εποχή για το φύτεμα των βολβών αλλά ξεχάστηκα... Θυμάστε που είχαμε ασχοληθεί ξανά με τους βολβούς το προηγούμενο Φθινόπωρο?[...]
Πηγή: lamproukam.blogspot.grΟι βολβοί για τους παλαιότερους, ήταν εξαιρετική λιχουδιά!! Τους μάζευαν αυτή την εποχή με μεγάλη χαρά από τα χωράφια. Αλλά και όσοι δεν είχαν αυτήν την[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜια νοστιμότατη, διαφορετική και παραδοσιακή συνταγή για να μαγειρέψεις βολβοί τουρσί σου περιγράφω παρακάτω όπως τους έφτιαχνε η γιαγιά μου. Δοκίμασε τους[...]
Πηγή: nostimada.grΜια νόστιμη και υγιεινή παραδοσιακή συνταγή για να μαγειρέψεις ασκορδουλάκοι - βολβοί βραστοί με λαδολέμονο όπως τους έφτιαχνε η γιαγιά μου σου παρουσιάζω[...]
Πηγή: nostimada.grΈνας μεζές που συνάντησα πολύ συχνά στα Κρητικά τραπεζώματα, που συνοδεύει θαυμάσια την ρακή, το ουζάκι και την μπυρίτσα μας, με εγγυημένη συνταγή της[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΣιγουρέψου ότι έχεις: 5-6 κομμένα αγγουράκια τουρσί 1 κιλό βολβούς 1 μερίδα "Σπιτικό" ζωμό λαχανικών 3 κουταλιές λικέρ βύσσινο 2 κουταλιές ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cookoo.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά 500 γραμμάρια βολβοί ξεπικρισμένοι 250 γραμμάρια κρεμμύδια ολόκληρα χαραγμένα (ή αν προτιμάμε 500 γραμμάρια, όσοι[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΤον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο μπορούμε να βρούμε στην αγορά βολβούς. Εάν τους κάνουμε τουρσί, διατηρούνται για όλη τη χρονιά και είναι ένας ωραίος μεζές. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜεζεδάκι ιδιαίτερο που ταιριάζει με τσιπουράκι. Μοιάζει με την συνταγή της ΕΥΗΣ2 αλλά εμείς έχουμε διαφορετική διαδικασία και συντήρηση γι΄ αυτό βάζω και την[...]
Πηγή: greekmasa.grβολβοί* αλάτι ξίδι λάδι Εκτέλεση Καθαρίζετε τους βολβούς όπως τα κρεμμύδια και τους βάζετε να βράσουν με μπόλικο νερό και λίγο αλάτι. Μόλις πάρουν μια βράση,[...]
Πηγή: homefood.gr"1 κιλό φρέσκοι βολβοί ξίδι άλμη ελαιόλαδο" οδηγίες Καθαρίζουμε, πλένουμε και βράζουμε τους βολβούς. Αφού κρυώσουν, τους τοποθετούμε σε βάζο και προσθέτουμε[...]
Πηγή: gourmed.grΟι Ασκορδουλάκοι, όπως τους λέμε στην Κρήτη είναι βολβοί όπως τα μικρά κρεμμύδια αλλά με έντονη πικρή γεύση. Θωρούνται από τους παλιούς φάρμακο για[...]
Πηγή: greekmasa.gr