Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Αναρτήθηκε στις 29/05/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχαράκι νουά με πατατούλες baby Μοσχαράκι νουά με πατατούλες baby, με υπέροχη μυρωδάτη[...]
Πηγή: sintayes.grΣιγά που δεν θα πήγαινα! Τον Ανδρέα Γάβρη τον γνώρισα, όπως και πολλές από εσάς, ιντερνετικά στο Hungry πριν πολλά χρόνια. Ποιος δεν θυμάται την νηστίσιμη[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΣυνήθως το τρώμε τις Κυριακές... Τώρα ακόμη που οι μελιτζάνες είναι στην εποχή τους,αν προσθέσετε μερικές γίνεται πολύ νόστιμο. Αν θυμάμαι καλά είναι από[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤα ζυμαρικά με σκορπίνα είναι ένα καλά κρατημένο μυστικό, μεγάλης γαστρονομικής αξίας. Χρόνια πριν, μου είχε προτείνει να τα δοκιμάσω ο αγαπημένος Ηλίας[...]
Πηγή: caruso.grΗ Μακεδονίτικη πρασοκρεατόπιτα της συνταγής μας, είναι μια δημιουργική διασκευή της αυθεντικής, όπου στη θέση των κομματιών αρνίσιου κρέατος της αυθεντικής,[...]
Πηγή: caruso.grΨάχνοντας έναν διαφορετικό τρόπο να φτιάξω τις πατάτες μου και να συνοδεύσω το κρέας μου αυτή τη φορά, βρήκα αυτή τη συνταγή του Μαμαλάκη. Την επέλεξα γιατί[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grBy Δημήτρης Παπαζυμούρης caruso, Ελληνική κουζίνα, κρεας, μοσχαρι, συνταγές, συνταγές για δείπνο February 10, 2014 Το σοφρίτο, μαζί με τη παστιτσάδα και το[...]
Πηγή: caruso.grΧριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους! Υποθέτω ότι οι περισσότεροι αγοράσαμε περισσότερο αρνάκι απ’ όσο φάγαμε τελικά (ακόμα φέτος απ' ότι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΌλοι θα τσιμπήσουν έναν ακόμη. Ή δύο. Ή τρεις και τέσσερις και πάει τρώγοντας. Δεν θα με αναγνώριζα αν, όπως σε κάθε μας τραπέζωμα, από μποστά μου περνούσαν[...]
Πηγή: bostanistas.grΑφού γνώρισε και σιγά - σιγά ανακαλύπτει τον μυστηριώδη και γοητευτικό κόσμο της μαγειρικής, ο εργένης αποφάσισε να μοιραστεί τα επιτεύγματά του με φίλους και[...]
Πηγή: bostanistas.gr Ετσι λέγονται οι κρεμμυδοντολμάδες της Μυτιλήνης. Αυτή τη συνταγή την είχα δει από την αγαπημένη εκπομπή "Μπουκιά και συγχώριο" του Η. Μαμαλάκη για[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΜέχρι τώρα η μόνη μου επαφή με το πλιγούρι είναι το ταμπουλέ και τα κιλτιρίτσια της Στέλλας Σπανού . Οι εντυπώσεις μου είναι απολύτως θετικές, οπότε συνεχίζω[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚεφτεδάκια φούρνου με σάλτσα ντομάτας και βασιλικού. Ένα υπέροχο φαγητό, εύκολο και γρήγορο. Μία υπέροχη συνταγή του Ηλία Μαμαλάκη. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦαγητό ζεστό, θερμό, γεμάτο αψάδα και ζωή. Το αντικείμενο του πόθου μου: κεμπάπ γιαουρτλού. Πιάτο ζουμερό, που συνήθως σερβίρεται πάνω σε καλοψημένες πίτες[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ απλή και εύκολη ιδιαιτερότητα για το γιουβέτσι που σας προτείνω είναι το κρέας να ψηθεί στη σχάρα του φούρνου και από κάτω να μπει το ταψί με τη σάλτσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ιδέα για την συνταγή Μεσογειακό κατσικάκι με λευκό κρασί, κάπαρη, ελιές και κοκκάρια, μου ήρθε λίγες μέρες πριν τον περσινό δεκαπενταύγουστο, όταν ήθελα να[...]
Πηγή: caruso.grΟλόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα βρισκόμουν για επαγγελματικούς λόγους στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί να είχα πολύ πιεσμένο ωράριο, αλλά έχω και καλούς φίλους εκεί[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr