Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Η τέλεια μαρμελάδα θα ήθελα να σας προτρέψω να την δοκιμάσετε. Απίστευτη μυρωδιά και από γεύση το κάτι άλλο! Έψησα τα ψωμάκια μου έβαλα βούτυρο και τα άλλειψα[...]
Πηγή: cookpad.com/grEnglish Marmalade φτιαγμένη από τα χρυσαφένια δώρα του ήλιου και φυλακισμένη σε όμορφα διαφανή βάζα, που θα συμπληρώσει γλυκά και γευστικά τα Πρωινά μας. Θα[...]
Πηγή: kitchenstori.esυλικά για ενα μεγάλο μπωλ παγωτού 90 γρ. λευκή κουβερτούρα 4 κουταλιές γιαούρτι 2 κουταλιές μαρμελάδα 3 εσπεριδοειδή 1 κουταλιά καρύδια χοντροτριμμένα 3[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grαπό την κ. Κατερινιώ Κακαβά ΥΛΙΚΑ 1 κιλό πορτοκάλια 1 περγαμόντο 1 μεγάλο λεμόνι 1 μανταρίνι 1 γκρέιπ φρούτ (όχι από τα πολύ μεγάλα) ζάχαρη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πλένουμε[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 6 ΜΕΤΡΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ 2 ΛΕΜΟΝΙΑ 2 ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ 1 lt ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 1 ΚΟΥΠΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΟΥΠΑ ΜΙΓΜΑΤΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ,[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΠώς γίνεται το γλυκό πορτοκάλι; Όχι το μοντέρνο με ολόκληρη τη φέτα πορτοκαλιού, φέτα και σάρκα μαζί αλλά το παλιό, κλασικό και διαχρονικό γλυκό του κουταλιού.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια από τις πιο αρωματικές μαρμελάδες που αναδεικνύει όλα τα εσπεριδοειδή, ιδιαίτερα όταν είναι η εποχή τους. Είναι ιδιαίτερη με τέλεια ισορροπία πικρού, ξινού[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤις φλούδες από τα διάφορα εσπεριδοειδή που καταναλώνετε (πορτοκάλια, λεμόνια, γκρέιπ-φρουτ, μανταρίνια, περγαμόντο κλπ) μην τις πετάτε. Μπορούν να[...]
Πηγή: bostanistas.gr...δύο μέρες μετά το γλυκό περγαμόντο!! Καλησπέρα σας!! Τί κάνετε; Ελπίζω εσείς να είστε καλά, γιατί εμένα εδώ και δύο μέρες με ταλαιπωρεί ένα συνάχι... άλλο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κιλο πορτοκαλια γλυκα 750γρ γκρειπ φρουτ 750 γρ λεμονια 2 1/2 κιλα ζαχαρη Τριβουμε στο τριφτη ελαφρα την εξωτερικη φλουδα των φρουτων[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα σας και ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ να έχουμε! Πριν μερικές μέρες, ενώ ήμασταν στην Πέραμο ακόμα, ο πατερούλης μου έφερε, ένα μεσημέρι, τρία πεπόνια!!! Δεν μου[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια μαρμελάδα με το κατακόκκινο φρούτο, γεμάτο βιταμίνη C, τη βανίλια ετοίμασα όταν ακόμη ήμουν στο χωριό, μια που εκεί τα πάντα ή σχεδόν τα αγοράζουμε από[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠρωτότυπος συνδυασμός τσουρεκιού σε μορφή κέικ που μπορεί να συντροφεύσει ευχάριστα τα πρωινά μας και τις εκδρομές μας! Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο αλλά[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑυτή η ανάρτηση αλλιώς ξεκίνησε πριν μέρες να γράφεται κι αλλιώς καταλήγει. Αν έχετε λίγο χρόνο διαβάστε την έχει κατά τη γνώμη μου ενδιαφέρον. Την περασμένη[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grξύσμα από 1 λεμόνι ξύσμα από 1 μανταρίνι 1 κιλό πορτοκάλια (καθαρό βάρος) καθαρισμένα από τις φλούδες και τα κουκούτσια 1 κιλό ζάχαρη Πολτοποιούμε στο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤι πιο υγιεινό για πρωινό!Μια μαρμελάδα φτιαγμένη από τα χεράκια μας και μάλιστα με βιολογικά προϊόντα.Χειμώνας γαρ και τα εσπεριδοειδή στα ντουζένια τους .Η[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grξύσμα από 1 λεμόνι ξύσμα από 1 μανταρίνι 1 κιλό πορτοκάλια (καθαρό βάρος) καθαρισμένα από τις φλούδες και τα κουκούτσια 1 κιλό ζάχαρη Πολτοποιούμε στο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑπίστευτη γεύση και άρωμα, η νέα μας αγαπημένη χρυσαφένια μαρμελάδα!!!Υλικά για 6 μέτρια βάζα: 5 πορτοκάλια4 μανταρίνια2 γκρέιπφρουτ1 λεμόνι3 κουταλάκια[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr