Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
“Moglie, vai a fa' "fancù"!!! “ .... Όσοι γνωρίζουν, έστω και λίγα, ιταλικά, ας μη βιαστούν να με παρεξηγήσουν. Κι ας προσφέρομαι τόσο συχνά για κάτι τέτοιο.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλή σας μέρα!! Σήμερα δεν έχει συνταγούλα αλλά μερικές πληροφορίες για τα μπαχαρικά που τώρα τα Χριστούγεννα θα κυριεύσουν με αρώματα το σπίτι, θα ζεστάνουν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grin English soon Ο Απρίλιος είναι πάντα "γεμάτος" μήνας... Από τη μια οι ετοιμασίες για το Πάσχα κι από την άλλη τα γενέθλια του Νικόλα που πέφτουν πάντα εκεί[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.grΤο φετινό καλοκαίρι οδήγησε τον μικρό άντρα της οικογένειας, σε "ανακαλύψεις" νέων, για αυτόν, γεύσεων. Έτσι έμαθε: το κρέας χωρίς κόκαλα (μοσχαράκι και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΓειά σας!!! Μετά απο αρκετό καιρό μια αγαπημένη σας σειρά αναρτήσεων επέστρεψε ! Σήμερα θα μιλήσουμε για τα αιθέρια έλαια, τί είναι , πόσα και ποιά είναι και[...]
Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.grΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ · ΟΡΕΚΤΙΚΑ (ΖΑΜΠΟΝ, ΣΑΛΑΜΙ, ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΟΥΤΙΟΥ, ΕΛΙΕΣ, ΒΙΤΑΜ, ΑΥΓΑ ΒΡΑΣΤΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ, ΚΛΠ) ·[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΚαμία γιορτή στο Χριστιανικό ημερολόγιο δεν είναι πλουσιότερη σε συμβολισμό από το Πάσχα. Σε αντίθεση με τη θλίψη και το πένθος που καλύπτουν τη Μεγάλη[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΚαλή σας μέρα!! Σήμερα δεν έχει συνταγούλα αλλά μερικές πληροφορίες για τα μπαχαρικά που τώρα τα Χριστούγεννα θα κυριεύσουν με αρώματα το σπίτι, θα ζεστάνουν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαι με την απαραίτητη κρητική πινελιά στη γέμιση! Στην Κρήτη το έθιμο της γαλοπούλας τις γιορτές του Δωδεκαημέρου δεν είναι ξενόφερτο, το έχω ξαναγράψει .[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΌπως είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο της σειράς, αυτά τα άρθρα γράφονται για να υπάρχει σημείο αναφοράς με γραπτό κείμενο για κάθε νέο επεισόδιο της[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά: 1 κιλό χοιρινό ή μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 2 πορτοκάλια 2 μήλα 2 κρεμμύδια 1 μεγάλη κονσέρβα μανιτάρια ολόκληρα 2 κόκκινες πιπεριές 2[...]
Πηγή: greekcook.grΤώρα είναι η εποχή του περίπατου στην εξοχή. Έπαψε η ζέστη και δεν άρχισε το κρύο, ο ήλιος είναι γλυκός και ο αέρας φρέσκος κι ελαφρύς... Εδώ γύρω η άγρια[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ Γιάννης Μπαξεβάνης, ένας από τους καλύτερους σεφ της χώρας μας, με διεθνή ακτινοβολία και πολλά βραβεία, που έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο την ελληνική[...]
Πηγή: bostanistas.gr