Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Μ όλις τέλειωσε ένας σκληρός αγώνας πάλης με την γαλοπούλα ένα ολόκληρο 8ωρο! Το άγχος για την προετοιμασία της από την μια ο πονοκέφαλος απ΄το[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΌπως μας τα ψιθύρισε ο χασάπης της γειτονιάς μας. Κακά τα ψέματα, αν δεν φας σουβλιστό αρνί δεν καταλαβαίνεις Πάσχα. Δεν σνομπάρουμε τις συνταγές που το θέλουν[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΑπό την Άννα Ευθυμίου, Το πανάρισμα είναι στην ουσία η επικάλυψη φαγητών με αλεύρι, αυγό, φρυγανιά πριν από το τηγάνισμα. Αν έχετε βαρεθεί αυτό το συνηθισμένο[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΥλικά: Υλικά γ ια το ζυμάρι: 1 κιλό αλεύρι Χρυσό Αφοί Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ 500 ml (περίπου) 1 κ.γ. αλάτι Saltic 1 λίτρο ζωμό λαχανικών (για το βράσιμο του σεϊτάν)[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Αυτή η γέμιση αρέσει πολύ στα παιδιά μου. Κάθε χρόνο τη φτιάχνω και δε βαριούνται να την τρώνε ακόμη και δεύτερη και τρίτη μέρα, γιατί[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΤου διατροφολόγου Μανώλη Μοράρη Η κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών αναζωογονεί τον ψυχικό μας κόσμο και μας κάνει περισσότερο ευδιάθετους και ευτυχισμένους.[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΠριν μερικές μέρες η Ελένη μας μοιράστηκε μαζί μας την συνταγή της για υπέροχα μπιφτέκια με κιμά από κοτόπουλο . Τον τελευταίο καιρό έχω εντάξει κι εγώ στην[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜε τις σαλάτες τα νόστιμα του καλοκαιριού παίρνουν τη ρεβάνς: το τριζάτο κολοκυθάκι βάζει κάτω το αγγούρι του χειμώνα, το σταφύλι θα ταιριάξει μούρλια με κάθε[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια πίτα με κιμά, που όμως δεν θα μοιάζει με κλασική κιμαδόπιτα, ήταν η ιδέα που γυρόφερνα στο μυαλό μου, τον τελευταίο καιρό. Και καθώς οι μέρες περνούσαν και[...]
Πηγή: caruso.grFor the recipe in English click here Εδώ και 15 χρόνια είμαι χορτοφάγος. Εδώ και 15 χρόνια ακούω κάποιες στάνταρ ερωτήσεις τύπου «Ούτε κοτόπουλο δεν τρως;»[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΤον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΠέρυσι είχα γράψει μια συνταγή για γέμιση γαλοπούλας με κιμά . Επειδή σε μερικούς δεν αρέσει ο κιμάς μέσα στη γέμιση, φέτος δοκίμασα να φτιάξω γέμιση χωρίς[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά 150 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 150 γρ. χοιρινό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 250 ml μαυροδάφνη 400 ml ζωμό κοτόπουλο 700 ml νερό 2 φλ. ρύζι Καρολίνα 130 γρ. κάστανα[...]
Πηγή: nostimesyntages.wordpress.comΑυτό το ρύζι είναι μια ελαφριά και γευστική εναλλακτική πρόταση στο κλασσικό πιλάφι, για να συνοδεύσετε κρέας ή κοτόπουλο. Παίρνει ένα εντυπωσιακό κίτρινο[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com