Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Το χοιρινό και τα μήλα είναι προφανές πως ταιριάζουν ιδανικά, καθώς το νόστιμο, λιπώδες αλλά σχετικά ουδέτερο γευστικά χοιρινό, ζητά να συνευρεθεί σε πιάτα με[...]
Πηγή: caruso.grΜε το νέο μυστικό για κρεμώδεις πουρέδες να βρίσκεται στη χρήση φυσικού λευκού τυριού κρέμας, στο σημερινό άρθρο θα προσθεσουμε άλλες δυο δημιουργικές συνταγές[...]
Πηγή: caruso.grΟι “δημιουργικοί πουρέδες” τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σήμα κατατεθέν της σύγχρονης εστιατορικής κουζίνας διεθνώς, αλλά και στην Ελλάδα. Αυτή η μισοστραβή[...]
Πηγή: caruso.grΚαι με την απαραίτητη κρητική πινελιά στη γέμιση! Στην Κρήτη το έθιμο της γαλοπούλας τις γιορτές του Δωδεκαημέρου δεν είναι ξενόφερτο, το έχω ξαναγράψει .[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και αρκετές άλλες γιορτές έρχονται... ευκαιρία για μαζώξεις της στενής ή της ευρύτερης οικογένειας αλλά και των φίλων και γνωστών.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤης έχουν καταλογίσει πολλά: άνοστη, σκληρή, δύσκολη στο μαγείρεμα - όπως και να το κάνουμε, τη στιγμή που θα βγει μοσχομυριστή στο τραπέζι, στολισμένη στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΜε συνεχές μάδημα στο τραγανό ψητουδάκι και τσιμπολόγημα, ξανά και ξανά, πάνω από το στριφογυριστό κοκορέτσι - ας το παραδεχτούμε, κάπως έτσι πέρασε η Κυριακή[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια πίτα με κιμά, που όμως δεν θα μοιάζει με κλασική κιμαδόπιτα, ήταν η ιδέα που γυρόφερνα στο μυαλό μου, τον τελευταίο καιρό. Και καθώς οι μέρες περνούσαν και[...]
Πηγή: caruso.grΌσοι έχουμε παιδιά (ιδίως μεγάλα), ξέρουμε ότι όταν φέρνουν φίλους στο σπίτι για φαγητό, υπάρχει η πιθανότητα αρκετοί από αυτούς να είναι χορτοφάγοι, έτσι[...]
Πηγή: bostanistas.grΓαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν n γαλοπούλα πήρε διαβατήριο στα ελληνικά εορταστικά ήθη και έθιμα, ο Ηλίας Μαμαλάκης ήταν κοντά στα επτά με οκτώ του. Τον ενθουσιασμό του πρώτου[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕντυπωσιακό χρωματικό-γεωμετρικό κοντράστ, σε μια πρωτότυπη σύζευξη υφών, αρωμάτων και γεύσεων. Μη μασάτε… Είναι ευκολότερη η συνταγή απ’ ό,τι φαίνεται. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μεγάλωσε στην Πάρο. Στο νησιώτικο εορταστικό τραπέζι πρωταγωνιστούσε το γεμιστό κουνέλι, το πατούδο: η καλή σχέση με τις παιδικές της[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΧριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και αρκετές άλλες γιορτές έρχονται... ευκαιρία για μαζώξεις της στενής ή της ευρύτερης οικογένειας αλλά και των φίλων και γνωστών.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ πουρές είναι συνήθως το απόλυτο συνοδευτικό θαλπωρής σε πιάτα με αγαπημένες γεύσεις, αναλαμβάνοντας το υποχωρητικό ρόλο της ανύψωσής τους στο πάνθεον της[...]
Πηγή: caruso.gr