Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Το πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.grΠριν λίγο καιρό είχα επιχειρήσει να ψήσω στον φούρνο ένα κότσι μοσχαρίσιο που είχα βρει τυχαία (τυχαία, γιατί σπάνια πουλιούνται κότσια ολόκληρα από έλληνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο Μαντί είναι ένα επίσημο φαγητό που το τρώγαμε την Αποκριά. Διαβάζω από δω κι από κει διάφορες συνταγές, με κιμάδες αρνίσιους, με κοκκινιστές σάλτσες και[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΣάββατο 3 Δεκεμβρίου. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, η Σταυρούλα κάνει το ωραιότερο σάμαλι κι εμείς πρέπει να το ξαναγευτούμε μια που θα λήψει για μέρες, οι άλλοι[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΟ κλασικός τραχανάς σούπα, αντί για τα ψητά ψωμάκια ή το τυρί, αρτύζεται με χταπόδι σε μικροσκοπικά σουτζουκάκια: μια οικεία, αλλά όχι αναμενόμενη γεύση.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια πρώτη χρονιά φέτος η κυδωνιά μας έχει καρπούς! Δεν είναι εντυπωσιακά σε όψη τα πέντε κυδώνια μας, όπως του γείτονά μας, του Στάθη, αλλά ελπίζω να είναι[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 συσκευασία χωριάτικο φύλλο 600-700 γρ κιμά 1 κ. σ. φρέσκο βούτυρο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 5-6 μέτρια πράσα 2 μεγάλούτσικα κρεμμύδια 3-4 μεγαλούτσικα καρότα 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grφύλλο …για το 5,5 φλυτζάνια τσαγιού (750-770 γρ) αλεύρι για όλες τις χρήσεις (μαλακό κατηγορίας Π) 4 κ.σ. καλό παρθένο ελαιόλαδο 1 κ. σ. ξύδι από κρασί 1 κ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά και προετοιμασία γέμισης: 1 πακέτο σφολιάτα ή χωριάτικα φύλλα Σωτάρω σε: ½ ποτήρι του νερού λάδι ½ κιλό κιιμά μοσχαρίσιο σοταρισμένο με 1 σκελίδα[...]
Πηγή: greekmasa.grΟι πένες μπολονέζ με τυρί είναι μια Ιταλική συνταγή. Φυσικά με σάλτσα μπολονέζ , τα λαζάνια, τα μακαρόνια, και τα κανελόνια είναι δημοφιλή και εκτός Ιταλίας.[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr