Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Δεν ήρθε το Πάσχα και δεν το πήρατε είδηση μην τρομάζετε!!!! Απλά το κοκορέτσι είναι παντός καιρού και ορέξεως. Με την ευκαιρία γενεθλίων πολύ αγαπητού[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟι σαρμάδες αποτελούν ιδιαίτερα αγαπημένο πιάτο στη Βόρεια Ελλάδα, τα δε Χριστούγεννα τους βρίσκουμε σε κάθε σπίτι. Σήμερα μαγειρεύω λαχανοσαρμάδες με[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2016 Ορεκτικά - μεζεδάκια ... περιμένοντας τον οβελία ... καζατιέλλο - αλμυρή γεμιστή κουλούρα γεμιστά ψωμάκια τόρτα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2016 Ορεκτικά - μεζεδάκια ... περιμένοντας τον οβελία ... καζατιέλλο - αλμυρή γεμιστή κουλούρα στεφάνι με γεμιστά ψωμάκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2016 Ορεκτικά - μεζεδάκια ... περιμένοντας τον οβελία ... καζατιέλλο - αλμυρή γεμιστή κουλούρα στεφάνι με γεμιστά ψωμάκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ 300γρ. πουργούρι Ricena Lisko, αμπελόφυλλα Lisko (1×200 γρ.), ½ κιλό κιμά χοιρινό, 1/3 φλ. λάδι, 1 φλ. ντομάτα τριμμένη, αλάτι, πιπέρι, κανέλα,[...]
Πηγή: xrysessyntages.com200 γρ κιμά (μοσχαρίσιο ή κοτόπουλου ή μιξ) 1 ποτήρι ρύζι 1 ντομάτα ψιλοκομμένη 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο μαϊντανός ψιλοκομμένος 30 αμπελόφυλλα Για την σάλτσα:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι λαχανοντολμάδες κατάγονται από την Κεντρική Ευρώπη και την Αυστρο Ουγγαρία κι έχουν κυρίως Εβραϊκές ρίζες. Συναντιούνται και στην Ρωσία. Υπάρχουν βέβαια[...]
Πηγή: cookpad.com/grEύκολος, οικονομικός και καλόβολος ακόμη και στα χέρια του πρωτόπειρου μάγειρα, ο κιμάς αναδεικνύεται μέσα από τις αμέτρητες μαγειρικές εκδοχές του που λάτρεψε[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr