Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 79 συνταγές
Πήγα στο χωριουδάκι μου πριν δύο Σαββατοκύριακα και η κουμπαρούλα μου με φόρτωσε καλούδια από το περιβόλι της. Ανάμεσα σ’ αυτά και φρεσκότατα λαχταριστά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά για 6 άτομα 11/2 λίτρο ζωμό από κρέας 1 κιλό μοσχάρι από κιλότο 1 πράσο κομμένο στη μέση λίγο θυμάρι λίγα φύλλα δάφνης 2 ολόκληρα καρότα 1 μεγάλο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά για 6 άτομα 11/2 λίτρο ζωμό από κρέας 1 κιλό μοσχάρι από κιλότο 1 πράσο κομμένο στη μέση λίγο θυμάρι λίγα φύλλα δάφνης 2 ολόκληρα καρότα 1 μεγάλο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΤο πάντρεμα κρέατος και όσπριου φτιάχνει ένα εκπληκτικό φαγητό.... δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε! Καλή επιτυχία. Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό μοσχάρι σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΗ συνταγή είναι μία παραλλαγή της αγγλικής πίτας του βοσκού η οποία μου ταιριάζει πιο καλά,και αξίζει να την δοκιμάσετε. ΥΛΙΚΑ: Για τη ζύμη της τάρτας 200 γρ[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 1,5 κιλό μοσχαράκι ποντίκι ή κιλότο κομμένο σε μερίδες 1,5 κιλό φρέσκα φασολάκια 1-2 κρεμμύδια 5-6 σκελίδες σκόρδο 1 κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: sidagi.grΤο σημερινό πιάτο είναι άλλη μια απόδειξη του πως μπορούμε να έχουμε με ελάχιστο κόπο, ένα εξαιρετικά νόστιμο φαγητό με τα πιο απλά υλικά. Η μόνη "ταλαιπωρία"[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr800 γρ. λεπτές φέτες μοσχαριού από τρανς ή κιλότο, χτυπημένες απο τον χασάπη μας ώστε να γίνουν πολύ λεπτές (εσκαλόπ), κομμένες σε φαρδιές λωρίδες 3-4 κουτ.[...]
Πηγή: gastronomos.grΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΤα ντολμαδάκια με κιμά τυλιγμένα σε αμπελόφυλλο με σάλτσα αυγολέμονο, είναι ένα απ’ τα πιο γνωστά διεθνώς ελληνικά πιάτα, με ρίζες βέβαια στην Μικρά Ασία και[...]
Πηγή: caruso.grΒοδινό γιουβέτσι παραδοσιακό Υλικά 1½ κιλό βοδινό κιλότο (άκρο) 1 κρεμμύδι 2 καρότα 2 σκελίδες σκόρδο 2 γαρίφαλα 1 δαφνόφυλλο 1 κρασοπότηρο μαυροδάφνη λίγος[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά 700 – 800 γρ. μοσχάρι χωρίς κόκαλο, από κιλότο ή ελιά, κομμένο σε μέτρια προς μικρά κομμάτια 100 ml ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές[...]
Πηγή: mamapeinao.gr1,2 κιλά μοσχαρίσιο κρέας (ανάμεικτο από τρανς, κιλότο, στηθοπλευρά) 1 δαφνόφυλλο 1/2 κουτ. γλυκού χοντροκοπανισμένο μαύρο πιπέρι 1 κρεμμύδι ξερό, σε ψιλά[...]
Πηγή: gastronomos.grΧτες το βράδυ η αγαπημένη μου φίλη Μαρία ήρθε με το καλάθι από τη λαϊκή, που έμοιαζε με φθινοπωρινή παλέτα. Ανασκουμπώθηκε και χώθηκε στην κουζίνα για να μου[...]
Πηγή: bostanistas.grΚρεατόπιτες !ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 700 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 350 γρ. βούτυρο μαλακό 8 κ.σ. κρύο νερό ½ κ.γ. αλάτι !ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 2 κλωναράκια σέλινου[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά (για 6 άτομα) Για τα ρολά: 1 κιλό βοδινό κιλότο (rump steak) σε 12 λεπτές φέτες, 1 φλ. κόκκινο ξηρό κρασί, 1 φλ. παρμεζάνα, 1 γεμάτη κουταλιά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά : (για 4-5 μερίδες) 1,5 κιλό μοσχάρι κιλότο κομμένο σε κύβους 750 γρ. αρακά κατ/νο 2 καρότα κομμένα ροδέλες ή κυβάκια 3-4 ντομάτες ώριμες τριμμ. 1 γερή[...]
Πηγή: greekmasa.grΑπ’ όλους τους ντολμάδες της Ελληνικής κουζίνας με γέμιση που περιλαμβάνει κιμά, κατέληξα στο ότι οι πιο νόστιμοι είναι τελικά οι λαχανοντολμάδες, με τους[...]
Πηγή: caruso.grΦωτό:Χρήστος Μακόπουλος Υλικά (για 4 άτομα) 3/4 του κιλού αγριογούρουνο από το κιλότο 5 κ. σ. ελαιόλαδο 2 μέτρια κυδώνια, καθαρισμένα 12-15 γλυκόξινες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα γιουβαρλάκια ομολογώ ότι όταν μεγάλωνα, δεν ήταν ανάμεσα στα φαγητά που λαχταρούσα. Στο μυαλό μου είχαν τοποθετηθεί ως μια νερόβραστη εναλλακτική των[...]
Πηγή: caruso.gr700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος από κιλότο 2 μέτριες ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες 2 μεγάλα καρότα ψιλοτριμμένα και καλά στιμμένα 2 αβγά ελαφρά κτυπημένα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr« Εσκαλόπ » λέγεται φέτα κρέατος ή πουλερικού που το έχουμε χτυπήσει για να γίνει λεπτό !! Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά, η κατάληξή τους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΗ συνταγή είναι μία παραλλαγή της αγγλικής πίτας του βοσκού η οποία μου ταιριάζει πιο καλά,και αξίζει να την δοκιμάσετε. ΥΛΙΚΑ: Για τη ζύμη της τάρτας 200 γρ[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.gr