ΣΠΕΤΖΟΦΑΙ | ρυζογαλο παρλιαρος | ζυμαροπιτα αργυρω | πιτα με κολοκυθα γλυκια αργυρως | συκωτι μαγειρευτο | μπιφτεκια παρασκευη | τούρτα καραμέλας | ψαροσουπα με κατεψυγμενο ψαρι | σαλατα με πλιγουρι αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κορομηλα μαραθοσπορο λικερ τραχανας

Βρέθηκαν 117 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Πανσέτα σιγομαγειρεμένη με σάλτσα κρασιού και[...]

Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό πανσέτα 500 γρ. κρεμμύδια ξερά 2 σκελίδες σκόρδο 1 μάτσο θυμάρι 1 πράσο 200 γρ. φάβα Σαντορίνης 100 ml κρασί κόκκινο Λίγη ζάχαρη[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Carbonade βοδινού με μπίρα και pain depices

Υλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. κρέας για βραστό 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 καρότο μεγάλο, κομμένο σε ροδέλες 1 κ.σ. αλεύρι 33 cl μπίρα 20 γρ. ζάχαρη μαύρη Ξίδι[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Cappon magro

Το φαγητό της γιορτής και αγαπημένη σπεσιαλιτέ του πρώην Προέδρου της ιταλικής Δημοκρατίας Σάντρο Περτίνι. Μια ζεστή «σαλάτα» λογής λογής λαχανικών (πατάτες,[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Brazil: Feijoada (Brazil)

Υλικά (για 10 μερίδες) 500 γρ. μοσχάρι νουά 1 κιλό καπνιστά χοιρινά παϊδάκια 150 γρ. μπέικον 250 γρ. χοντρά χοιρινά λουκάνικα 250 λεπτά χοιρινά λουκάνικα 3[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Agrino Specialites με λαχανικά

Υλικά Αρακάς Καλαμπόκι Κολοκύθι Μτομάτα Καρότο Έτοιμο σε 18 λεπτά (για 2-3 μερίδες) Παρασκευή Βράζετε το ρύζι σε 600 ml νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
"Εκραζέ" σελινόριζας

υλικά 1 μέτρια σελινόριζα 1 κ.σ. βούτυρο 3-4 κόκκοι πράσινου πιπεριού 1/2 κ.γ. ξύσμα λεμονιού αλάτι παρασκευή Καθαρίζουμε γύρω γύρω τη σελινόριζα, την κόβουμε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κουνέλι κρασάτο

υλικά ένα κουνέλι κομμένο σε μερίδες 2-3 κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες 3 καρότα σε φέτες 5 σκ. σκόρδο, σε φετάκια 1 φλ. τσ. ζωμό κότας 1/2 μπουκάλι κόκκινο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μοσχαρίσιο νουά στην κατσαρόλα

Υλικά 1 μοσχαρίσιο νουά ολόκληρο, 1 1/5 –2 κιλά, τυλιγμένο σε δίχτυ 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ολόκληρο 2 μεγάλα καρότα ολόκληρα 3[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λουκανικόπιτα με πικάντικο ρόφημα σοκολάτας[...]

Υλικά (για 4 άτομα) Βασική ζύμη για πατ μπριζέ 4 φρέσκα χωριάτικα λουκάνικα των 80 γρ. (ελαφρώς ζεματισμένα) Κρέμα καρότου-κάρδαμου Πικάντικο ρόφημα σοκολάτας[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μπριζόλες αγριογούρουνου με πιπεράτη σάλτσα

υλικά 1500 γρ. μπριζόλες αγριογούρουνου πάχους 3 εκ. γιά τη μαρινάδα: 250ml ελαιόλαδο 2 λεμόνια, το χυμό 1 καρότο σε φετάκια 1 μεγάλο κρεμμύδι σε χοντρές[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Γουρουνόπουλο τραγανιστό, με μέλι & καυτερή[...]

Γουρουνόπουλο τραγανιστό, με μέλι & καυτερή πιπεριά / ποικιλία λαχανικών, γιαούρτι & δυόσμος: Very sexy food, καθώς το κοντράστ τραγανιστού/απαλού και[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Καραμελωμένο αρνάκι φρικασέ με γλυκάνισο

Χριστόφορος Πέσκιας: «Η ελληνική κουζίνα για μένα έχει ρίζες στο συναίσθημα και τη νοσταλγία. Σε εικόνες της παιδικής ηλικίας, όταν καθόμασταν γύρω από το[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Βέφα Αλεξιάδου: Στήθος γαλοπούλας γεμιστό

Η Βέφα Αλεξιάδου είναι η μητρική φιγούρα της γεύσης. Με λόγο χειμαρρώδη, που ξέρει να περιγράφει την ουσία του θέματος, το κουκούτσι της γεύσης. Το θέμα, λέει[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ζελέ από πράσινο τσάι και γλυκόριζα, ταρτάρ[...]

Υλικά (για 10 κομμάτια) 7 φύλλα ζελατίνας 2 κουταλάκια του καφέ πράσινο τσάι 300 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 50 γρ. πράσο 1 κλαράκι θυμάρι 1 κλαράκι δεντρολίβανο 1[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Καρέ αρνάκι ρολό στο φούρνο με γλυκοπατάτες

Υλικά (για 6 άτομα) 2 αρνίσια μπουτάκια* 3-4 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι 4 σκ. σκόρδο 3 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο 4 μέτρια καρότα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λαχανοντολμάδες

υλικά 1 μεγάλο λάχανο αφράτο και κρουστό 400 γρ. μοσχαρίσιο κιμά από σπάλα ή ελιά 300 γρ. χοιρινό κιμά από μπούτι 250 γρ. ρύζι καρολίνα 1/2 φλ.τσ. ε.π.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μπιφτέκια γαλοπούλας με αρωματικά και σαλάτα[...]

υλικά 600 γρ. κιμά γαλοπούλας 2 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο 1 κ.σ. θυμάρι και μαντζουράνα 1 κ.γ. μαντζουράνα 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 σκ.σκόρδο λυωμένη 2[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ματσάτα Φολεγάνδρου με κουνέλι και κατσικίσιο[...]

Υλικά (για 4 άτομα) 1 κουνέλι 2 κλαράκια δεντρολίβανου 1 πράσο 3 καρότα 2 κρεμμύδια 2 λίτρα μαυροδάφνη 5 κόκκοι μπαχάρι 1 μασουράκι κανέλας 1 πακέτο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κεφτέδες με κιμά και σπανάκι

υλικά 600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 350 γρ. σπανάκι πολύ τρυφερό ή baby 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/3 φλ.τσ. φρυγανιά τριμμένη 2 αβγά, ελαφρά χτυπημένα 2[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Carbonnade βοδινού στην κατσαρόλα

υλικά 1.400γρ. κρέας βοδινό για κατσαρόλα, κομμένο σε μικρά κομμάτια 800 γρ. περίπου μπύρα (κλασικές επιλογές οι βέλγικες Kriek και Leffe blonde) 3 μεγάλα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy