Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Η ιδέα του λεμονάτου στιφάδου είναι πρωτότυπη για την εποχή μας, αλλά στην ουσία παραπέμπει σε περιόδους της ελληνικής κουζίνας όπου η ντομάτα ήταν ακόμα ένα άγνωστο υλικό. Ακόμα και σήμερα στα ορεινά χωριά μας, το λευκό γιαχνί ή στιφάδο είναι μια κοινή μαγειρική πρακτική. Το απελευθερωμέ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο athinorama.gr/umami