Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Για την γαλοπούλα, θα πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός από νόστιμο και βέβαιο! Σας δίνω λοιπόν όλες τις απαραίτητες[...]
Πηγή: funkycook.grΣυστατικά : • 6 vegan λουκάνικα • 6 ξύλινα καλαμάκια • ½ κούπα καλαμποκάλευρο • ½ κούπα αλεύρι • 1 κ.γ. μουστάρδα σε[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΧημική δίαιτα 15 κιλών ανά μήνα του Χούμπλικ μέρος 2οΧημική δίαιτα 15 κιλών ανά μήνα. Χάστε κιλά εύκολα και γρήγορα! ! Σας παρουσιάζουμε το 2ο μέρος από την[...]
Πηγή: greekouzina.grΣτην πίτσα, τον ρου της δημοτικότητας και της ιστορίας – βλ. η ιστορία της πίτσας περνάει απ’ τη Νάπολη – άλλαξε η ντομάτα, που έφτασε στην Ευρώπη τον 16ο[...]
Πηγή: pandespani.comΤη συνταγή τη βρήκα στο καταπληκτικό μπλογκ http://blog.fatfreevegan.com [Παρέλειψα το miso και το άμυλο καλαμποκιού, και χρησιμοποίησα περισσότερη διατροφική[...]
Πηγή: vegansintages.blogspot.gr700 γραμμάρια βοδινός κιμάς 200 γραμμάρια Παφίτικο λουκάνικο - αφαιρούμε την εξωτερική μεβράνη και τεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια 150 γραμμάρια βούτυρο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 πακέτο noodles της αρεσκείας σας. (εγώ συνήθως χρησιμοποιώ ρυζιού). 0.5 πιπεριά απο κάθε χρώμα σε λωρίδες 1 μικρό πακέτο φρέσκα μανιτάρια 4-5 φρέσκα[...]
Πηγή: cookpad.com/grFAQ Τι είναι το άγαρ άγαρ; Είναι μια ζελατινοειδής ουσία φυτικής προέλευσης. Πωλείται σε νιφάδες ή σε σκόνη, χρησιμοποιείται στη μαγειρική και τη[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΤί είναι η γλουτένη; Η γλουτένη είναι πρωτεΐνη του ενδοσπερμίου του μαλακού σιταριού, κριθαριού, βρώμη και σίκαλης, η οποία αποτελείται από τη γλοιαδίνη και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤώρα που επιτέλους έφτασαν τα πολυπόθητα Χριστούγεννα και οι γειτονιές λαμποκοπούν από φωτάκια και στολίδια είναι η καλύτερη ευκαιρία να γίνετε τουρίστες![...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΤι είναι το έμμεσο ψήσιμο; Να προτιμήσουμε μαρινάδα ή καρύκευμα; Ποιές είναι οι σωστές θερμοκρασίες για κάθε τύπο κρέατος; Τι πρέπει να προσέχουμε όταν ψήνουμε[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤα όσπρια έχουν τη φήμη του κρέατος του φτωχού από τα παλιά χρόνια. Έχουν θρέψει γενιές και γενιές με τις άφθονες πρωτεΐνες τους, τις βιταμίνες τους, το σίδηρο[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΤα πρόσθετα τροφίμων είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες, που προστίθενται σκόπιμα στα τρόφιμα για να εκτελέσουν ορισμένες τεχνολογικές λειτουργίες. Η προσθήκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜία από τις συχνές ερωτήσεις που καλούμαι να απαντήσω ως βίγκαν μαμά είναι πως τα βγάζω πέρα με τα παιδικά πάρτυ. Οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν έχουν επαφή[...]
Πηγή: vegansintages.blogspot.grΕδώ και μια βδομάδα είμαστε στο Λονδίνο στα παιδιά μας και οι μαγειρικές δίνουν και παίρνουν. Το Σάββατο επισκεφτήκαμε με την κόρη μια μικρή μικρή αγορά στο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΒαλκάνιοι, Βορειοευρωπαίοι αλλά και Ασιάτες απολαμβάνουν το ξινολάχανο και το καυτερό τουρσί με λάχανο, που τα ετοιμάζουν κατά παράδοση αυτή την εποχή. Η[...]
Πηγή: bostanistas.grΓαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά για 2 τορτίγιες καλαμποκιού (οι οποίες υπάρχουν έτοιμες στο εμπόριο): 2 λουκάνικα γαλοπούλας σε κυβάκια 1/2 φλυτζάνι πράσο κομμένο ζυλιέν 1/2[...]
Πηγή: greekcook.gr