κεικ χωρις γαλα με πορτοκαλι | κρεμα μπουγατσας παρλιαρος | ρυζογαλο της βεφας | ινδοκαρυδο παρλιαρος | καρμποναρα φουρνου με αυγο | ζυμωτό ψωμί αργυρώ | συνταγη για κασεροπιτα αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κορομηλα λουιζα μαραθοσπορο

Βρέθηκαν 98 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Carbonade βοδινού με μπίρα και pain depices

Υλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. κρέας για βραστό 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 καρότο μεγάλο, κομμένο σε ροδέλες 1 κ.σ. αλεύρι 33 cl μπίρα 20 γρ. ζάχαρη μαύρη Ξίδι[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Brazil: Feijoada (Brazil)

Υλικά (για 10 μερίδες) 500 γρ. μοσχάρι νουά 1 κιλό καπνιστά χοιρινά παϊδάκια 150 γρ. μπέικον 250 γρ. χοντρά χοιρινά λουκάνικα 250 λεπτά χοιρινά λουκάνικα 3[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Cappon magro

Το φαγητό της γιορτής και αγαπημένη σπεσιαλιτέ του πρώην Προέδρου της ιταλικής Δημοκρατίας Σάντρο Περτίνι. Μια ζεστή «σαλάτα» λογής λογής λαχανικών (πατάτες,[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Kριθαρότο με μοσχαρίσιο ραγού

υλικά 500 γρ. κριθαράκι χονδρό 1 λ. ζωμό κρέατος ή κότας 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 φλ.τσ. σκληρή μυζήθρα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Carbonnade βοδινού στην κατσαρόλα

υλικά 1.400γρ. κρέας βοδινό για κατσαρόλα, κομμένο σε μικρά κομμάτια 800 γρ. περίπου μπύρα (κλασικές επιλογές οι βέλγικες Kriek και Leffe blonde) 3 μεγάλα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Choucroute ! l’ancienne

Δεν υπάρχει πιο comfort φαγητό από ένα choucroute, σωστά φτιαγμένο, όπως σε κάποιο καλό μπιστρό στο Στρασβούργο ή στο Παρίσι, να έρχεται άφθονο, γενναιόδωρο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Irish stew

Η ιρλανδέζικη μαύρη μπίρα ταιριάζει με όλα και είναι η εθνική μπίρα των Ιρλανδών: την προσθέσαμε στο Irish stew για να το κάνουμε ακόμη πιο ιρλανδέζικο… Υλικά[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λουκανικόπιτα με πικάντικο ρόφημα σοκολάτας[...]

Υλικά (για 4 άτομα) Βασική ζύμη για πατ μπριζέ 4 φρέσκα χωριάτικα λουκάνικα των 80 γρ. (ελαφρώς ζεματισμένα) Κρέμα καρότου-κάρδαμου Πικάντικο ρόφημα σοκολάτας[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μοσχαρίσιο νουά στην κατσαρόλα

Υλικά 1 μοσχαρίσιο νουά ολόκληρο, 1 1/5 –2 κιλά, τυλιγμένο σε δίχτυ 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ολόκληρο 2 μεγάλα καρότα ολόκληρα 3[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Βέφα Αλεξιάδου: Στήθος γαλοπούλας γεμιστό

Η Βέφα Αλεξιάδου είναι η μητρική φιγούρα της γεύσης. Με λόγο χειμαρρώδη, που ξέρει να περιγράφει την ουσία του θέματος, το κουκούτσι της γεύσης. Το θέμα, λέει[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Πανσέτα σιγομαγειρεμένη με σάλτσα κρασιού και[...]

Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό πανσέτα 500 γρ. κρεμμύδια ξερά 2 σκελίδες σκόρδο 1 μάτσο θυμάρι 1 πράσο 200 γρ. φάβα Σαντορίνης 100 ml κρασί κόκκινο Λίγη ζάχαρη[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Γουρουνόπουλο τραγανιστό, με μέλι & καυτερή[...]

Γουρουνόπουλο τραγανιστό, με μέλι & καυτερή πιπεριά / ποικιλία λαχανικών, γιαούρτι & δυόσμος: Very sexy food, καθώς το κοντράστ τραγανιστού/απαλού και[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κότσι αρνιού γιαχνί με πλιγούρι και σαφράν

Τα γιαχνί αποτελούν σημαντικό στοιχείο της τούρκικης κουζίνας και γίνονται με ντοματοπελτέ. Το πλιγούρι υπάρχει σε πάνω από εκατό παραλλαγές και είναι ζωτικό[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Καραμελωμένο αρνάκι φρικασέ με γλυκάνισο

Χριστόφορος Πέσκιας: «Η ελληνική κουζίνα για μένα έχει ρίζες στο συναίσθημα και τη νοσταλγία. Σε εικόνες της παιδικής ηλικίας, όταν καθόμασταν γύρω από το[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ζελέ από πράσινο τσάι και γλυκόριζα, ταρτάρ[...]

Υλικά (για 10 κομμάτια) 7 φύλλα ζελατίνας 2 κουταλάκια του καφέ πράσινο τσάι 300 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 50 γρ. πράσο 1 κλαράκι θυμάρι 1 κλαράκι δεντρολίβανο 1[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Καρέ αρνάκι ρολό στο φούρνο με γλυκοπατάτες

Υλικά (για 6 άτομα) 2 αρνίσια μπουτάκια* 3-4 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι 4 σκ. σκόρδο 3 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο 4 μέτρια καρότα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μπριζόλες αγριογούρουνου με πιπεράτη σάλτσα

υλικά 1500 γρ. μπριζόλες αγριογούρουνου πάχους 3 εκ. γιά τη μαρινάδα: 250ml ελαιόλαδο 2 λεμόνια, το χυμό 1 καρότο σε φετάκια 1 μεγάλο κρεμμύδι σε χοντρές[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λαχανοντολμάδες

υλικά 1 μεγάλο λάχανο αφράτο και κρουστό 400 γρ. μοσχαρίσιο κιμά από σπάλα ή ελιά 300 γρ. χοιρινό κιμά από μπούτι 250 γρ. ρύζι καρολίνα 1/2 φλ.τσ. ε.π.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μπιφτέκια γαλοπούλας με αρωματικά και σαλάτα[...]

υλικά 600 γρ. κιμά γαλοπούλας 2 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο 1 κ.σ. θυμάρι και μαντζουράνα 1 κ.γ. μαντζουράνα 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 σκ.σκόρδο λυωμένη 2[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Mango Beef  (Far East)

"Για καλό μοσχαράκι με μάνγκο, το φρούτο να μην είναι υπερώριμο. Α ναί! προσοχή στο σερβίρισμα, μη σας κολλήσει στο πιάτο" - Γκου Υλικά (για 2 άτομα) 350 γρ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy