Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 140 συνταγές
Η υπόσχεση στο Γιάννη να πιούμε κάποια στιγμή ένα ουζάκι με παστό ή σύγλινο όπως είναι γνωστότερο στο πανελλήνιο στάθηκε η αφορμή για τούτο το μάζεμα. Είπα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΓι αυτό το πιάτο είμαι πολύ περήφανη. Είναι η πρωτη μου φωτογραφιση που βγηκε πολύ καλυτερη απ ότι την περιμενα και δείχνει εντυπωσιακό και πολυ...[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΚαλησπέρα σε όλη την μπλογκογειτονιά. Σήμερα, θα σας δείξω μια σαλάτα που έφτιαξα προχθές και που είναι πραγματικά αυτό που λέμε "τεσσάρων εποχών". Τί εννοώ;[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑΓΚΙΝΑΡΕΣ Πλούσιες σε ασβέστιο,φώσφορο, σίδηρο και ίνες. Για την καλύτερη απορρόφησή τους από τον οργανισμό θα πρέπει να συνδυάζονται με τροφές πλούσιες σε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥλικά ( για 28 περίπου πιτάκια) για την ζύμη 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 2/3 της κούπας βούτυρο κρύο απο το ψυγείο[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΜια βόλτα στην εξοχή αυτή την εποχή ανοίγει την καρδιά μας και γεμίζει την κατσαρόλα μας! Χαρά Θεού ο Απριλομάης συνήθως. (Φέτος λίγο μας τα χάλασε ο Απρίλης[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣαλάτα εποχής από την παράδοσή μας, που θα μπορούσε να είναι έμπνευση μεγάλου σεφ! Ξέρετε τι είναι ο αροδαμός; Είναι ο καινούργιος βλαστός, τα βλασταράκια και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚατά καιρούς με ρωτάνε φίλες μου αν μπορούν να βάλουν το ένα ή το άλλο στην κατάψυξη. Έχω βάλει απίθανα φαγητά και υλικά στην κατάψυξη κατά καιρούς. Θεωρώ την[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τις μπριζόλες 2 μπριζόλες μοσχαρίσιες 100 γρ. Μουστάρδα squeeze μέλι Kalamata Papadimitriou 50 ml κρασί 1 κ.σ. βούτυρο Φρέσκο θυμάρι 1 σκ. σκόρδο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜινεστρόνε α λα Efi White Tiger … . για γιατρειά αλλά και τόνωση! Η διαδικτυακή μου φίλη Έφη πριν αρκετό καιρό μου είχε δώσει μια θαυματουργή συνταγή[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΥλικά - ½ κιλό μοσχαρίσιο συκώτι σε λεπτές φέτες του 1 cm - Γάλα φρέσκο - Αλεύρι - Αλάτι - Λεμόνι - Ρίγανη - Ελαιόλαδο Εκτέλεση Βάζουμε το συκώτι σε ένα φαρδύ[...]
Πηγή: lovecook.grΑπό τα Δωδεκάνησα ! Υλικά 1 ½ κιλό κατσικάκι χεράκι σε μερίδες κομμένο, 1 κιλό κολοκυθάκια κομμένα βαρελάκια και τηγανισμένα 1 κιλό κουκιά ξεσπυρισμένα[...]
Πηγή: greekmasa.grΕντάξει, νομίζω ότι μετά από δύο εβδομάδες ιταλικής και γαλλικής παραδοσιακής κουζίνας, οφείλω να κάνω επιστροφή στις ρίζες… Έχω βέβαια την εντύπωση,[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) ½ κιλό φιλέτο άσπρου ψαριού (φρέσκα ή κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα), 3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο, 2 κουταλιές χυμό λεμονιού + ½[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠριν χρόνια στο σπίτι της φίλης μου της Ελένης φάγαμε κάτι ανάλογο με το σημερινό μου φαγητό μόνο που ο κιμάς ήταν εμπλουτισμένος και με όσπρια. Αυτό είχε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 6-7 kg. γαλοπούλα 2 λεμόνια κομμένα στα δύο 50 gr. βούτυρο 700 gr. ανάμικτα λαχανικά - καρότα, αρακάς, πατάτες, καλαμπόκι φύλλα μαϊντανός -[...]
Πηγή: cookpad.com/gr600 γρ. αρακά 50 γρ. αλεύρι 50 γρ. γαλέτα 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο 1 ζελεδάκι βοδινού 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ροδέλες 1 ματσάκι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 1,5 κ. κατσικάκι σε μερίδες 1 κ. φρέσκος αρακάς 4 πατάτες 4 καρότα 4-5 κολοκύθια 1 ξερό κρεμμύδι 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ματσάκι άνηθος [...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣ600 γρ. χοιρινό κρέας (προτιμότερο από λαιμό που είναι τρυφερός - ζητάμε όμως από τον κρεοπώλη μας να το καθαρίσει από τα πολλά λίπη) 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι,[...]
Πηγή: gastronomos.gr