σαλατα με μακαρονια και τονο | σνιτσελ τηγανιτο | χαλβας φαρσαλων ακης | συκωτακια πουλερικων στο τηγανι | αφρατα κουλουρακια λαδιου | κριτσινια συνταγες της παρεας | μπαρμπουνια στο φουρνο αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στο τηγανι

Βρέθηκαν 61 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Εσκαλόπ με σάλτσα ‘Café deParis’, al Caruso |[...]

Το Entrecôte Café de Paris είναι από τις πιο εμβληματικές διεθνείς συνταγές, με ενδιαφέρουσα ιστορία και ιδιαίτερο μυστήριο να την περιβάλλει. Γιατί μέχρι[...]

Πηγή: caruso.gr
Κυδωνάτες πατάτες με χυμό ροδάκινο….και χοιρινό[...]

Τι να σας πω, τόσο μέρες που έχω κάτι να γράψω; Απλά πως η κούρασή μου είναι αρκετή. Το τρέξιμό μου περισσότερο (ναι δεν είναι πρωτότυπο πολλοί από σας το[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr

Γιατί πρέπει να μαρινάρουμε τα ψητά κρεατικά;

Πολλές φορές ψήνουμε τα κρεατικά ή τα ψαρικά μας στη σχάρα ή στα κάρβουνα… Οι θερμοκρασίες όμως που αναπτύσσονται με αυτόν τον τρόπο μαγειρέματος συνήθως[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Καρκίνος και Διατροφή: Τα ύποπτα τρόφιμα

Σύμφωνα με μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Διεθνούς Ινστιτούτου Καρκίνου οι αιτίες που προκαλούν καρκίνο είναι περίπου γνωστές. 30%[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Τα τέλεια κεφτεδάκια τηγανητά & τα μυστικά τους[...]

Ποιο είναι τελικά το τέλειο κεφτεδάκι; Το μέγα αυτό φιλοσοφικό ερώτημα που απασχόλησε γενιές και γενιές, με βάση τη δουλειά προεργασίας που περιέγραψε στο[...]

Πηγή: caruso.gr
CARONSEI per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦[...]

CARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Tasting Wales: Ταξίδι στην Πατρίδα μου, την[...]

Ζώντας στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια, έχω συνηθίσει να απαντάω στην ερώτηση “Από που είσαι;” με το “Είμαι απ’ την Αγγλία”. Κάτι που είναι εντελώς ψευδές[...]

Πηγή: caruso.gr
Το “κρεατάκι της γιαγιάς” ή πως να φτιάχνετε[...]

Αν με διαβάζετε καιρό θα ξέρετε για τη μαμά μου, που ενώ βαριέται την κουζίνα, είναι φοβερή μαγείρισσα. Και όχι μόνο είναι φοβερή, αλλά βρίσκει πάντα[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Το κρητικό «βρώμικο»: πατάτες με γραβιέρα και[...]

Η συνταγή που θα διαβάσετε σήμερα είναι μια αντίδραση στις προτηγανισμένες πατάτες με τη σος και το μπέικον από πάνω, τις λεγόμενες special, που σερβίρονται[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Η μακαρονάδα της Πέμπτης: αντίδοτο στην[...]

Ζουμερά, νόστιμα, θερμαντικά – τα καλά λουκάνικα, χειροποίητα, καθαρά, φροντισμένα μπορούν να μεταμορφωθούν από μεζεδάκι σε φαγητό αξιώσεων. Να[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τελικά τρώμε καρκίνο: Δείτε τις επικίνδυνες[...]

Τελικά τρώμε καρκίνο: Δείτε τις επικίνδυνες τροφές H παρακάτω ανακοίνωση του Νίκου Κατσαρού, προέδρου του ΕΦΕΤ, επιβεβαιώσει και ανοίγει τα μάτια του[...]

Πηγή: thegastrin.blogspot.gr
Προσοχή στα επικίνδυνα τρόφιμα.

Νίκος Κατσαρός Π. Πρόεδρος ΕΦΕΤ Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ Σύμφωνα με μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Διεθνούς[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
κεφτεδάκια με αρωματική σάλτσα φρέσκιας[...]

Υπάρχουν συνταγές (τα αρωματικά κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας είναι από αυτές) που φτιάχνονται για να ταξιδεύουν. Με το που τις δοκιμάζεις, αντιδρούν με τη[...]

Πηγή: pandespani.com
χτένια in love: με τζίντζερ και πορτοκάλι[...]

Tα  χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]

Πηγή: pandespani.com
χτένια in love: με τζίντζερ και πορτοκάλι[...]

Tα  χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]

Πηγή: pandespani.com
Με το δεξί

Σκεφτόμουν να γράψω για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι μου. Για το ζουμερό χοιρινό μπούτι με μέλι, θυμάρι και χυμό πορτοκαλιού, για την τραγανή πέτσα του και τις[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Μοριακή  Γαστρονομία

Καλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Ημερολογιακή κουζίνα (A' μέρος)

Οι παλιές νοικοκυρές που δεν είχαν τις ευκολίες του σήμερα σε εισαγωγές ειδών και ψυγεία, κύτταγαν τι φρούτα και λαχανικά ήταν της εποχής ώστε βάσει αυτών να[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Ασκόλυμπροι (σκόλιαμπρα) λαδολέμονο

Πως τα αγαπάω αυτά τα χόρτα!!!! Αν τα δείτε στη λαϊκή μην τα αγνοήσετε !! Κάντε το επειδή απλά σας το λέω!!!Δεν έχετε ιδέα τι χάνετε! Πάλι φέτος μόλις τα είδα[...]

Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr
Φρικασέ κατσικάκι με μαρούλια & αντίδια με[...]

2 κιλά κατσικάκι μπούτι κομμάτια 6 φρέσκα κρεμμυδάκια μέτρια 1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο 2 μαρούλια μέτρια 700 gr αντίδια (ενα ματσάκια) 1 φλιτζάνι τσαγ ελαιόλαδο[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ!!!

Τώρα, θα μου πείτε τι με έπιασε και εκεί που παινευόμουν για τις "low fat low cost" συνταγές μου, το γύρισα από την ανάποδη το βιολί; Μακάρι νάξερα! Ίσως και[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Ψαρονέφρι με ροζ πιπέρι και πουρέ γλυκοπατάτας[...]

2 κομμάτια ψαρονέφρι (περίπου 300-320 γρ. το καθένα) 2 κ.σ. βούτυρο 2 μικρά ποτήρια μπράντυ 200 ml κρέμα γάλακτος 2 κ.γ. μουστάρδα καλής ποιότητας 2 κ.σ. ροζ[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Διαβάστε ποια τρόφιμα πρέπει να αποφεύγετε! Από[...]

Έρχεται τώρα η παρακάτω ανακοίνωση… του Νίκου Κατσαρού , πρώην προέδρου του ΕΦΕΤ, να μας επιβεβαιώσει και ν’ ανοίξει τα μάτια του καταναλωτικού[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy