Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 406 συνταγές
Υλικά: 1.5 ποτήρι αλεύρι 1 ποτήρι αλεύρι καλαμποκιού 1 ποτήρι χλιαρό νερό Εκτέλεση: Ανακατεύουμε το αλεύρι και προσθέτουμε σιγά σιγά το νερό.[...]
Πηγή: greekcook.grΑυτό το ροδοκόκκινο, τραγανό ψωμάκι με γυρίζει πίσω στα παιδικά μου χρόνια. Θυμάμαι ότι στο σπίτι μου, κάθε φορά που ζύμωναν φρέσκο ψωμί, πάντα περίσσευε -[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grwww.tvshow.gr Κρεατόπιτα - Μες στην καλή χαρά
Υλικά: Για το φύλλο 750γρ αλεύρι 1 ποτηράκι κρασιού λάδι 1 κ.γ κοφτό αλάτι 2 κ.σ ξύδι νερό(όσο πάρει) Για την γέμιση 1/2 κιλό σπανάκι 2 κρεμμύδια ξερά τριμμένα[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΟδηγίεςΚαθαρίζουμε την κολοκύθα και την τρίβουμε σε σουρωτήρι (3 φλιτζάνια τσαγιού τριμμένη) και την στραγγίζουμε ελάχιστα πατώντας με τα χέρια... The post[...]
Πηγή: chefoulis.grΑραβική πίτα για αυτούς που προσέχουν την γραμμή τους. Υλικά Μία μεσαία αραβική πίτα 1 μικρή κονσέρβα τόνο 1 κ.γ. μουστάρδα 1 πίκλα ψιλοκομμένη 1 μικρό καρότο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤάρτα με μελιτζάνες και φέτα για 6 άτομα: Υλικά 1 φύλλο ζύμης κουρού 3 μελιτζάνες φλάσκες μεγάλες 2 φλιτζάνια φέτα τριμμένη 2 ντομάτες ώριμες και σφιχτές 41[...]
Πηγή: greekouzina.grΤάρτα πράσου με γλυκά κίτρινα τυριά και τραγανή, μπισκοτένια βάση με ζύμη τύπου "κουρού", αρωματισμένη με μαραθόσπορο. Ένα πιάτο πολύ χορταστικό και[...]
Πηγή: kitchenstori.es1 φύλλο σφολιάτας (η συσκευασία περιέχει συνολικά 2 φύλλα σφολιάτας) 1,5 κ.σ. μουστάρδα απλή (ή πέστο ή πάστα ελιάς) 2 μεγάλες ντομάτες κομμένες σε λεπτές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚατά καιρούς έχω βάλει πάρα πολλές συνταγές με διάφορα ψωμιά με ελιές αλλά επειδή μας αρέσουν οι ελιές, πάντα κάνω και κάτι καινούργιο με διαφορετικές γεύσεις.[...]
Πηγή: kopiaste.infoΈχω τελειώσει τόσα θέματα που θέλω να παρουσιάσω όμως οι υπόλοιπες δουλειές και υποχρεώσεις δε μου έχουν αφήσει διάθεση για γράψιμο με αποτέλεσμα να μη[...]
Πηγή: myhomemymemories.blogspot.grΗ αγκινάρα έχει κατακτήσει την καρδιά όλων, το ίδιο και η αγκιναρόπιτα, που πρώτη φορά δοκίμασα στην Τήνο, όπου και καλλιεργούνται οι The post Αγκιναρόπιτα[...]
Πηγή: funkycook.gr