Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Mαρινάδα για μια bavette d’aloyau, ψημένη στη σχάρα saignante: Ιδιαίτερα η μπαβέτ είναι ένα πιο σκληρό αλλά γευστικό κομμάτι κρέας, που ζητάει τόσο το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami24/4/14 Λεμε μακαρονάδα και γεμίζει το στόμα μας, γιατί είμαστε μακαρονάδες και ας ζούμε στην Ελλάδα και όχι στην γειτονική μας Ιταλία. Σήμερα τρώμε μακαρόνια[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣτα τόσα μαγειρέματα υπάρχουν κάποια που αχνίζουν ενθουσιασμό πριν φτάσουν στο πιάτο. Συμβαίνει ξαφνικά, χωρίς κλεισμένο ραντεβού με την αχνάδα τους. Λες κι η[...]
Πηγή: pandespani.comΗ πιο νόστιμη Αματριτσιάνα (Amatriciana) είθισται να γίνεται με Bucatini και μόνον άλλα 4 ακόμη υλικά, αποτελώντας μια απ’ τις κορυφαίες μακαρονάδες της[...]
Πηγή: caruso.grΣτην πίτσα, τον ρου της δημοτικότητας και της ιστορίας – βλ. η ιστορία της πίτσας περνάει απ’ τη Νάπολη – άλλαξε η ντομάτα, που έφτασε στην Ευρώπη τον 16ο[...]
Πηγή: pandespani.com