Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Mαρινάδα για μια bavette d’aloyau, ψημένη στη σχάρα saignante: Ιδιαίτερα η μπαβέτ είναι ένα πιο σκληρό αλλά γευστικό κομμάτι κρέας, που ζητάει τόσο το ελαιόλαδο όσο και το λεμόνι για να μαλακώσει. Παρατηρήστε πόσο η ζάχαρη απαλύνει την καυτερή γεύση της πάστας πιπεριάς. Υλικά (για μία μ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο athinorama.gr/umami
Υλικα Συνταγης
- κανέλα
- ζάχαρη
- γαρύφαλλο
- γλυκάνισος
- κοιλιά
Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο
Κατηγοριες
- ΧορτοφαγικάΟχι
- ΝηστίσιμαΟχι
- Με κρέαςΝαι
- Με θαλασσινάΟχι
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΝαι
- Με μοσχάριΝαι
- Με χοιρινόΟχι
- Με κιμάΟχι
- Με πουλερικάΟχι
- Με κουνέλιΟχι
- VeganΟχι
Ψησιμο
- Στο τηγάνι Οχι
- Στην κατσαρόλα Οχι
- Στο φούρνο Οχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το athinorama.gr/umami
Υλικα Συνταγης
- κανέλα
- ζάχαρη
- γαρύφαλλο
- γλυκάνισος
- κοιλιά
Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy