Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 147 συνταγές
Το περιοδικό του Στ.Παρλιάρου "Γλυκιές ιστορίες" είναι από τα αγαπημένα μου... έχω πάθει εξάρτηση! Τρέχω σαν "τρελλή" να το αγοράσω την ημέρα που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜ αλεμπί (Muhallebi , muhallabia) "Μεταξένιο " επιδόρπιο , το οποίο φτιάχνετε με κόρφλάουρ ή αλεσμένο ρύζι και γάλα , αρωματίζεται με ανθόνερο ή ροδόνερο. Οι[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΤέλεια τούρτα με σουμάδα. Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση 175 γρ. ζάχαρη 4 αυγά χωρισμένα 175 γρ. αμύγδαλα λευκά (σκόνη) 15 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΙΖΕ: Σε ένα τηγάνι βράζουμε το νερό με την ζάχαρη. Προσθέτουμε τα φουντούκια και ανακατεύουμε έως ότου καραμελώσουν. Όταν[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚοίταζα προχθές το λαχταριστό παγωτό που έφτιαξε η Λία με τις φράουλες και σκεφτόμουν να το φτιαξω. Θεώρησα όμως κριμα να παω να αγορασω φραουλες και να αφήσω[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚαλό Σαββατοκύριακο, με μια υπέροχη, λαχταριστή κερασόπιτα ~ του Παρλιάρου φυσικά!!! J Για τη ζύμη: 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ. ζάχαρη 185 γρ.[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΜια από τις εκατοντάδες συνταγές που έχω σημειωμένες σε διάφορα χαρτάκια είναι και τούτο το υγρό κέικ λεμονιού του Παρλιάρου. Σημειωμένη βιαστικά εδώ και[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΚατ'αρχην να πω πως το ταχινι δε με συγκινει ιδιαίτερα ως γεύση μόνο του,μα ούτε ως προσθηκη σε γλυκα και φαγητά...το έχω δοκιμασει με πολλους τροπους μα στο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΗ Sugar Buzz (Αθηνά Πάνου) μας συστήνεται και μας ετοιμάζει σοκολατένια cupcakes!!! Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Sugar Buzz ή Αθηνά[...]
Πηγή: foodtrails.grΥλικά 1.000-1.200 γρ. κυδώνια, 1 κιλό ζάχαρη, 375 γρ. νερό, 3 γρ. ξινό (περίπου ½ κ.γ.) – το βρίσκουμε σε μεγάλα σουπερμάρκετ, φλούδες παρμεζάνας για το[...]
Πηγή: xrysessyntages.comOk, είμαι λίγο διχασμένη με αυτή τη συνταγή. Ναι, είναι τελείως νηστίσιμη. Όμως, όχι, νιώθω πολύ άσχημα να την παρουσιάσω για νηστίσιμη, και μάλιστα μέσα στη[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΑπό τον Στέλιο Παρλιάρο ελαφρύ και γευστικό ζελέ! Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. φράουλες καθαρισμένες 300 γρ. πλήρες αγελαδινό γιαούρτι 2 φύλλα ζελατίνης των 10[...]
Πηγή: cookpad.com/gr...νηστήσιμα στη γεύση...ανοιξιάτικα στην όψη... Είναι συνταγη του Παρλιαρου,τα οποια έκανε με ελαιόλαδο και κρασί,στις Γλυκιές Αλχημείες. Χρησιμοποίησε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΖέστη πάλι. Και υγρασία. Θέλεις κάτι γλυκό αλλά επίσης ελαφρύ και δροσιστικό. Οπως αυτό το ζελέ με φρέσκα καλοκαιρινά φρούτα, κρέμα και παγωτό γιαούρτι με τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν νηστευετε και θελετε κατι γλυκο να προσφερετε αυριο,ο Στ.Παρλιαρος στις Γλυκιες Αλχημειες, το τελευταιο Σ/Κ της Αποκριάς ,παρουσιασε αυτα τα τρουφακια που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΦΕ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΞΥΛΑΚΙ Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με τους κρόκους. Βάζουμε το γάλα σε μια κατσαρόλα και την τοποθετούμε σε χαμηλή[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ Αλέθουμε τα αμύγδαλα, τις φλούδες καρύδας, τους κολοκυθόσπορους, τους ηλιόσπορους, τα goji berries, τους σπόρους chia, τα κόκκινα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grYπέροχα, σπιτικά σοκολατάκια, κέρασμα για την γιορτή μου!!! Υλικά: 50 γρ καρύδια 50 γρ φιστίκια Αιγίνης 50 γρ φουντούκια 90 γρ ζάχαρη 30 γρ νερό 170 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΚαλησπέρα σας!! Το σχέδιο ήταν να ξεκινήσω με γλυκιά συνταγή από Δευτέρα! Ναι, έτσι σκόπευα να ξεκινήσω τον νέο κύκλο συνταγών στο ανανεωμένο Tante Kiki![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια φέτος ειπα να κανω την περσινη συνταγη του Παρλιαρου... Απλά την αντιγραφω... Υλικα 260 γρ. πορτοκάλι πούλμπα 250.γρ. ελαιόλαδο 400 γρ. ζάχαρη 500 γρ.[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΟυυφφφ!!! Μόλις τελείωσα... σήμερα ξεθεώθηκα από το πρωί! Δεν πρόλαβα ούτε στο blog να μπω, μόλις τώρα κατάφερα να τα ξεκαθαρίσω όλα και θέλοντας λίγο να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΛατρεία !!! Αφράτοι τραγανοί τέλειοι !!! Κομμάτια: 30-40 Υλικά 500 γρ. αλεύρι, κατά προτίμηση «σκληρό» 500 γρ. νερό χλιαρό (όχι καυτό!) 1 κ.γ. αλάτι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr...με Σαμιώτικο γλυκό κρασί κι ελαιόλαδο Νικολέττα είναι η αδερφούλα μου η οποία ασχολείται με την μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, όσο εγώ... Βέβαια έχει μια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΙΚΟΚΟ Μουσκεύουμε τα ξερά βερίκοκα σε νερό που τα σκεπάζει, για 12 ώρες τουλάχιστον. Τα πολτοποιούμε σε μπλέντερ μαζί με το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το νερό, τη ζάχαρη, τη βανίλια και τον αστεροειδή γλυκάνισο και βράζουμε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr