Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 177 συνταγές
Μια συνταγή του Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση: 250 γρ. μπισκότα Digestive ή μιράντα 125 γρ. βούτυρο λιωμμένο Για την κρέμα: 600 γρ. κρέμα τυρί 60 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε ! ! ! Σήμερα σας έχω ένα υπέροχο και πολύ υγιεινό μπισκότο αλλά και πολύ εύκολο. Εγώ έχω τρελαθεί με την γέυση[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.grEKTEΛEΣH ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΡΑΜΈΛΑΣ Xτυπάμε τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να ασπρίσουν. Λιώνουμε την τεμαχισμένη κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο στο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜια υπέροχη γιορτινή συνταγή από τον Στέλιο Παρλιάρο Τι χρειαζόμαστε: 30 δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσια (μεγάλα και μαλακά) 60 γρ. κρέμα γάλακτος 170 γρ. σοκολάτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕκτέλεση: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το σησαμέλαιο, τον χυμό και την άχνη. Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αμύγδαλο και το ξύσμα. Ομογενοποιούμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΧτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το τριμμένο φουντούκι συνεχίζοντας το χτύπημα με το φτερό. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά στον κάδο και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΒΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ Τεμαχίζουμε το βούτυρο σε μικρά κομμάτια και το λιώνουμε σε μία κατσαρόλα. Ρίχνουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε για μισή[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Αφήνουμε το βούτυρο εκτός ψυγείου να μαλακώσει αρκετά. Το ανακατεύουμε με την άχνη, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τη λιωμένη κουβερτούρα που[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕίναι ένα γρήγορο και εύκολο κέικ. Είναι φτιαγμένο με απλά υλικά και έχει λίγες θερμίδες όπως γράφει και στο βιβλίο του ο Στέλιος Παρλιάρος. Από εκεί πήρα τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ : Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί. Ανακατεύουμε το βούτυρο με τα 150 γρ. ζάχαρη. Προσθέτουμε έναν-έναν τους[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΕΪΚ: Τεμαχίζουμε το βούτυρο και το μαλακώνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων. Στο μίξερ χτυπάμε το λιωμένο βούτυρο, τη σκόνη αμυγδάλου[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤι χρειαζόμαστε: 1/2 λίτρο γάλα 100 γρ. ζάχαρη 60 γρ. αλεύρι 2 αυγά ολόκληρα 20 γρ. βούτυρο (1 κομματάκι) λίγη βανίλια (εγώ βάζω 1 με 1 1/2 κάψουλα) Βάζουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΑΚΙΑ Λιώνουμε την κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων. Χτυπάμε στο μίξερ τα 50 γρ. βούτυρο, το αμύγδαλο σκόνη και την άχνη έως ότου το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ Για τη βάση ανακατεύουμε τη ζάχαρη άχνη, την αμυγδαλόσκονη και το αλεύρι. Λιώνουμε το βούτυρο στον φούρνο μικροκυμάτων. Στο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓια το σιρόπι, βράζουμε τη ζάχαρη, το νερό και τον χυμό λεμόνι για 1 λεπτό και αφήνουμε να κρυώσει. Ξεμπλέκουμε το καταΐφι και το κόβουμε με ένα μαχαίρι σε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΧτυπάμε καλά στο μίξερ με το φτερό, το φρέσκο τυρί κρέμα με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αβγά και τους κρόκους. Βάζουμε το αλεύρι κοσκινισμένο και την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤHN ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ: Βράζουμε την ζάχαρη με το νερό για 1 λεπτό. Αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε το λικέρ. Για την κρέμα,[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Χτυπάμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το ξύσμα στο μίξερ. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Ρίχνουμε το φιστίκι και συνεχίζουμε το χτύπημα.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΣΑΪΚΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ: Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, τη ζάχαρη και το βούτυρο τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια και την τοποθετούμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση για τη βάαση: Αλέθουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ, ανακατεύουμε με τα αμύγδαλα και το βούτυρο και τα πιέζουμε μέσα σ’ ένα τετράγωνο τσέρκι. [...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕξαιρετικά μπισκότα βουτύρου με μαύρη ζάχαρη που γίνονται ανάρπαστα. Μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ: Αλέθουμε τα φουντούκια σε σκόνη. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τα 350 γραμμάρια ζάχαρη και τη σκόνη φουντουκιού έως ότου[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΝΤΟΥΪΤΣ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη στο μίξερ. Προσθέτουμε το αυγό και συνεχίζουμε το χτύπημα. Βάζουμε το αλεύρι και το αλάτι[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ Καθαρίζουμε τα μήλα από τη φλούδα και τα κουκούτσια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα μήλα κομμένα σε μικρά κομμάτια με λίγο νερό για να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΪΚ Λιώνουμε το βούτυρο. Πολτοποιούμε τα βρασμένα μήλα. Ανακατεύουμε τα αυγά, το μέλι, τη ζάχαρη, την κανέλα, το φρεσκοτριμμένο τζίντζερ και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση για το κραμπλ Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Εκτέλεση Σε ένα μπωλ αδειάζουμε τις κομπόστες κρατώντας τη μισή ποσότητα σιροπιού. Κόβουμε τα φρούτα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΖ ΚΕΪΚ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΥΝΟ: Λιώνουμε το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων. Τρίβουμε τα μελομακάρονα με το χέρι και τα ανακατεύουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤεμαχίζουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια. Ρίχνουμε λίγο κρύο γάλα στο κορν φλάουρ, ανακατεύουμε και το αδειάζουμε στο υπόλοιπο γάλα. Αδειάζουμε σε μία[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Αλέθουμε στο μπλέντερ το αμύγδαλο σε σκόνη μαζί με την ζάχαρη άχνη. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο τεμαχισμένο και το μείγμα αμυγδάλου άχνης μέχρι να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΧτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη, μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, συνεχίζοντας το χτύπημα για 2 λεπτά ακόμη.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Ανακατεύουμε τα τεμαχισμένα μήλα με τα υπόλοιπα υλικά εκτός του φύλλου κρούστας. Λιώνουμε το βούτυρο (προσοχή δεν το καίμε ) και μ’ ένα πινέλο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓι αυτούς που δεν τους αρέσει η μυρωδιά της αμμωνίας στα πασχαλινά κουλουράκια, μια πολύ εύκολη συνταγή. Κουλουράκια που μοσχομυρίζουν βανίλια και φρέσκο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr